communicatie

Het belangrijkste in communicatie is te horen
wat er niet wordt gezegd.

IVA Groep > Communicatie

Communicatie

Communicatie en Marketing is voor de identiteit en het imago van uw organisatie van groot belang. Of het nu gaat om een logo, een brochure, een website, complete huisstijl of een complete communicatiecampagne, u wilt altijd de juiste boodschap uitstralen naar uw doelgroep. Het succes van een goede communicatiecampagne is de juiste combinatie tussen offline en online communicatie. Offline en online moeten feilloos op elkaar zijn afgestemd voor het beste resultaat. Uiteraard met een aansprekende vormgeving. Het kleinste detail kan juist dát bepaalde gevoel bij uw doelgroep opwekken en hen stimuleren om tot actie over te gaan.

 

Grafisch ontwerp

Webdesign & ontwikkeling

 


Recente projecten uit onze portfolio
Uiteraard is het mooiste project uit onze portfolio natuurlijk onze eigen website! 

Full service communicatiebureau

IVA Communicatie is geen standaard reclamebureau. Wij zijn een full service ontwerpbureau én communicatiebureau met een échte Rotterdamse mentaliteit. Met opgestroopte mouwen verzorgen wij uw gehele communicatietraject. Aan de hand van de boodschap die u wilt uitdragen ontwerpen wij al uw online en offline communicatiemiddelen. Van logo tot complete huisstijl, van brochure tot website en van grootformaat reclame tot complete reclame campagne.

Snelle en korte communicatielijnen
Ons ontwerpbureau en communicatiebureau zijn onderdeel van IVA Groep, daardoor hebben we korte lijnen met onze drukkerij en printshop. Wat dit voor u betekent? Supersnelle leveringen, goedkoper print en drukwerk omdat wij geen opslagpercentage doorberekenen en het gemak van één aanspreekpunt.

Heeft het spoed? Bel 010 798 90 40

Creatief ontwerp, pakkende communicatie of reclame nodig? Dit zijn uw voordelen bij IVA Communicatie:

  • Moderne, frisse ontwerpen en ideeën.
  • Constante kwaliteitscontrole van ontwerp tot en met productie
  • In-huis-productie, dus sneller en goedkoper print en drukwerk
  • Tijdsbesparing en het gemak van één aanspreekpunt

Wilt u ook een effectieve bedrijfspresentatie?

Afspraak maken

Onze klant aan het woord:

IVA Groep al meer dan vijf jaar een betrouwbare partner van Challenge Sports.

Sinds 2007 levert de IVA Groep niet alleen het drukwerk voor Challenge Sports, maar denkt ook actief mee in de marketingcampagnes en persberichten die worden geschreven. Directeur johan van Haga geeft als volgt aan: De snelheid, kwaliteit en het meedenken met onze core business heeft er mede toe bijgedragen dat Challenge Sports qua naam overal in Rotterdam bekend is. Dit doet niemand hen na.

Johan van Haga
Directeur - Challenge Sports