grafisch-ontwerp

Het creëren van unieke concepten in een visueel design

IVA Groep > Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp

Ontwerpen begint bij de gewenste identiteit van uw organisatie én bij uw doelgroep. Wat wilt u uitstralen en wie wilt u met uw boodschap bereiken? IVA Ontwerp vertaalt uw boodschap naar een creatief ontwerp voor onder andere uw logo, huisstijl en website. Onze grafische ontwerpers en vormgevers denken actief met u mee en werken met u samen vanaf de conceptfase tot aan de technische uitvoering. Wij bekijken welke kleuren en vormen het beste passen bij uw identiteit en boodschap. Op basis hiervan hebben wij een vertrekpunt voor uw visuele identiteit. Hierdoor bent u verzekerd van een creatieve vormgeving die past bij uw wensen, boodschap, budget én doelgroep.

 


Recente projecten uit onze portfolio

Folder en brochure

Folders en brochures zijn een perfect hulpmiddel om uw klanten te overtuigen van uw diensten en producten. U bent bij ons niet gebonden aan een standaard vorm of afwerking. Het ontwerp van uw folder of brochure zal altijd onderscheidend zijn.

Magazine

Magazines, nieuwsbrieven, personeelsbladen en vakbladen ontwerpen wij op maat en wij laten deze aansluiten bij elke doelgroep. Daarnaast schrijven wij ook uw teksten, verzorgen de fotografie en produceren en verspreiden het drukwerk. Indien gewenst doen we ook de advertentiewerving zodat het magazine goedkoper voor u wordt.

Advertentie

Om resultaat uit uw advertentie te halen moet de boodschap duidelijk zijn. Wij denken actief met u mee en zorgen voor een opvallende advertentie, zowel op papier als digitaal.

Poster

Poster, affiche, abri of billboard campagne op een pakkende manier? Wij zorgen ervoor dat het ontwerp opvalt en uw doelgroep aanspreekt. Daarnaast regelen wij ook de productie en de montage.

Boek

Een eigen verhaal of veel informatie op een overzichtelijke en aantrekkelijke manier vormgegeven. Wij zorgen ervoor dat uw boek prettig en met plezier wordt gelezen.

Een creatief ontwerp nodig? Dit zijn uw voordelen bij IVA Communicatie:

  • Unieke ontwerpen door specialisten voor een betaalbare prijs.
  • Spoedmogelijkheden van ontwerp tot en met productie.
  • U bespaart tijd en kosten omdat wij ook uw print en drukwerk leveren.

Wilt u ook een effectieve bedrijfspresentatie?

Afspraak maken