/ Kantoorartikelen
IVA Groep > Kantoorartikelen

Kantoorartikelen

Kantoorartikelen en Supplies

Kantoorartikelen en Supplies bestelt u gewoon bij bij IVA Kantoorartikelen in Rotterdam. Dankzij de eigen import en een ruim assortiment van meer dan 100.000 kantoorartikelen en supplies, zijn al onze kantoorbenodigdheden scherp geprijsd. 

Kantoorartikelen kunt u bestellen in onze gemakkelijke webshop, maar ook in onze winkel  in Rotterdam. Hier kunt u tevens uw bestelling afhalen. IVA Kantoorartikelen is betrouwbaar en makkelijk voor al uw spoedbestellingen. Bij ons hoeft u geen week op uw bestelling te wachten. Wij leveren vaak de volgende dag! 

IVA Kantoorartikelen verkoopt bekende merken zoals BIC, Brother, Durable, DYMO, Esselte, Leitz en Stabilo maar ook leveren wij ons goedkope huismerk 5Star. 5Star artikelen staan voor kwaliteit voor een lage prijs. Ook de kantoorartikelen en supplies die u nergens anders kunt vinden, kan IVA Kantoorartikelen u wél leveren.

Kantoorartikelen advies en garantie 

IVA Kantoorartikelen zorgt er altijd voor dat u een goed advies krijgt en dat u het product vindt dat u zoekt. Dat kan dankzij de jarenlange ervaring en de beste trainingen die onze medewerkers hebben ervaren. Wij werken al jarenlang nauw samen met de brancheorganisatie NOVAKA en de inkooporganisatie HAMECO. Daardoor kunnen wij altijd antwoord geven op uw vragen en tegemoet komen aan uw wensen. Dat betekent voor u extra zekerheid en duidelijke garanties.

Inmiddels zijn wij de vaste leverancier van onder andere Sparta, Excelsior en Sportclub Feyenoord. Wij hebben dus een reputatie hoog te houden in Rotterdam en omstreken.

Zoekt u een speciale pen, bijzonder papier, cartridges, enveloppen, mappen of nietjes? IVA Kantoorartikelen levert werkelijk alles voor uw kantoor! En heeft u het vandaag nog nodig? Bel dan 010 798 90 48 en krijg direct een adviseur aan de lijn.

Snel kantoorartikelen nodig? Dit zijn uw voordelen bij IVA Kantoorartikelen:

  • Snelle levering
  • Zeer ruim assortiment
  • Naast de webshop ook een fysieke winkel
  • Eigen voordelig huismerk
  • Perfecte service en advies
  • Ook copyshop voor al uw printwerk

 


Bekijk hier de brochures

5star

Brochure

Groene Kantoor

Brochure

Kantoorartikelen

Brochure

Leitz

Brochure


Onze klant aan het woord:

Uitstekende kwaliteit voor een prima prijs.
 
Zoals vrijwel iedereen tegenwoordig moeten ook wij op de kleintjes letten. Wij streven echter wel naar kwaliteit, met name wat ons drukwerk betreft. Hiervoor zijn we bij IVA aan het juiste adres: zeer klantgericht, goede kwaliteit en een schappelijke prijs. Dit geldt overigens ook voor kantoorartikelen; vandaag besteld is vaak morgen bezorgd.  Bij IVA is de klant nog echt koning.

Peggy A. Calicher
Manager algemene zaken - Sportclub Feyenoord