/ Kantoorartikelen
IVA Groep > Kantoorartikelen

Kantoorartikelen

Kantoorartikelen en kantoorbenodigdheden bestellen

Kantoorartikelen bestelt u online bij IVA Kantoorartikelen uit Rotterdam, de meest uitgebreide leverancier op het gebied van kantoorbenodigdheden.

IVA Kantoorartikelen beschikt over een uitgebreide webshop met een zeer ruim assortiment van meer dan 100.000 kantoorbenodigdheden. Dankzij onze eigen import zijn al onze kantoorartikelen voordelig geprijsd.

IVA Kantoorartikelen levert populaire merken zoals:

 • Bic
 • Brother
 • Durable
 • DYMO
 • Esselte
 • Leitz
 • Stabilo

Ook leveren wij ons voordelige huismerk 5Star. De producten van 5Star staan garant voor kwaliteit voor een lage prijs. Daarnaast leveren wij nog vele andere merken.

Bezorgen of afhalen

IVA Kantoorartikelen bezorgt uw bestelling op het door u gewenste adres of u kiest ervoor om uw bestelling af te halen bij onze afhaalbalie in Rotterdam.

Spoed?

IVA Kantoorartikelen is een betrouwbare partner voor al uw spoedbestellingen. Bij ons hoeft u geen week op uw bestelling te wachten. Wij leveren vaak de volgende dag! De webshop van IVA Kantoorartikelen biedt u tevens de mogelijkheid om een favorietenlijst aan te maken. Dit voorkomt dat u iedere keer weer onnodig lang moet zoeken naar bepaalde producten. Zo heeft u alles snel en gemakkelijk bij de hand. IVA Kantoorartikelen bespaart u tijd!

Kantoorartikelen advies en garantie

Kunt u een bepaald product niet vinden? Of weet u niet zeker of het artikel geschikt is voor uw doeleinden? De medewerkers achter de webshop van IVA Kantoorartikelen zorgen er altijd voor dat u een goed advies krijgt en dat u het product vindt dat u zoekt. Wij werken al jarenlang samen met de brancheorganisatie NOVAKA en de inkooporganisatie HAMECO. Daardoor kunnen wij altijd een goed advies geven en hebben wij de antwoorden op uw vragen. Dit betekent voor u extra zekerheid en duidelijke garanties.

Inmiddels mogen wij ons de vaste leverancier noemen van onder andere Sparta, Excelsior en Sportclub Feyenoord. Wij hebben dus een reputatie hoog te houden in Rotterdam maar ook daarbuiten!

Zoekt u een speciale map, grote of kleine enveloppen, bijzonder papier, cartridges of nietjes? IVA Kantoorartikelen levert werkelijk alles voor uw kantoor! En heeft u het vandaag nog nodig? Bel dan 010 798 90 48 en krijg direct een adviseur aan de lijn.

Snel kantoorartikelen nodig? Dit zijn uw voordelen bij IVA Kantoorartikelen:

 • Snelle levering
 • Zeer ruim assortiment
 • Eigen voordelig huismerk
 • Perfecte service en advies

Bekijk hier de brochures

5star

Brochure

Groene Kantoor

Brochure

Kantoorartikelen

Brochure

Leitz

Brochure


Onze klant aan het woord:

Uitstekende kwaliteit voor een prima prijs.
 
Zoals vrijwel iedereen tegenwoordig moeten ook wij op de kleintjes letten. Wij streven echter wel naar kwaliteit, met name wat ons drukwerk betreft. Hiervoor zijn we bij IVA aan het juiste adres: zeer klantgericht, goede kwaliteit en een schappelijke prijs. Dit geldt overigens ook voor kantoorartikelen; vandaag besteld is vaak morgen bezorgd.  Bij IVA is de klant nog echt koning.

Peggy A. Calicher
Manager algemene zaken - Sportclub Feyenoord