aardbol-internet-4

De beste plek voor 24/7 interactie met uw doelgroep

IVA Groep > Webdesign, ontwerp & ontwikkeling

Webdesign, ontwerp & ontwikkeling

Webdesign is één van onze specialismen. Heeft u snel een professionele website nodig? IVA Webdesign biedt u een totaalconcept. U kunt bij ons terecht voor een eenvoudige maar informatieve website maar ook voor een volledig database gestuurde website of webshop. Wij bouwen uw website standaard met een CMS (Content Management Systeem). Hiermee kunt u op zeer eenvoudige wijze zelf de informatie op uw site plaatsen en bijhouden. Wij werken met open source CMS WordPress en Joomla of niet open source pakket Caret. Genoeg keus dus om bij aan te sluiten!

 


Recente projecten uit onze portfolio

Uw website in 5 stappen

Stap 1

stap1

 

 

 

Strategie en indeling bepalen

Wij bepalen samen met u de strategie, de doelstelling en de indeling van uw website. Wat wilt u vertellen en op welke manier? Een logische indeling zorgt ervoor dat uw bezoeker gemakkelijk vindt wat hij zoekt waardoor conversies kunnen worden vergroot.

Stap 2

stap2

 

 

 

Advies pakketkeuze

Een website kan heel simpel of juist uitgebreid zijn. Wij stellen een pakket samen dat is afgestemd op uw wensen. Uiteraard geheel aanpasbaar zodat u in de toekomst makkelijk kunt uitbreiden.

Stap 3

stap3

 

 

 

Vormgeving

Gedurende de fase van ontwerp blijven we gefocust op de eerder vastgestelde strategie, doelstelling en boodschap. IVA Webdesign streeft naar een perfecte balans tussen functionaliteit en design.

Stap 4

stap4

 

 

 

Ontwikkeling

Als het ontwerp klaar is wordt uw website gebouwd met het gekozen CMS, de functionaliteiten en uw website wordt geheel geoptimaliseerd voor de diverse zoekmachines.

Stap 5

stap5

 

 

 

Uw website online

U ontvangt de inlogcodes en kunt voortaan zelf uw site bijhouden. Natuurlijk zijn wij altijd beschikbaar voor wijzigingen en om u te helpen.

Wat houdt een totaalconcept voor
webdesign precies in?

  • Ontwerp maken
  • Schrijven van teksten
  • CMS inbouwen
  • Optimalisatie voor zoekmachines (SEO)
  • Registratie van uw domein
  • Hosting

Wilt u ook een profesionele aanpak voor uw website?

Afspraak maken