IVA Groep > Nieuws > Algemeen nieuws > IVA Duurzaam te zien op RTLZ

IVA Duurzaam te zien op RTLZ

Geplaatst op: 12/07/2017
logo dmd rtlz

banner dmd rtlz

Binnenkort wordt er op RTLZ het nieuwe programma ‘Doe Maar Duurzaam’ uitgezonden. Uiteraard kan IVA Duurzaam hier niet in ontbreken.

IMG_7737

‘Doe Maar Duurzaam’ is hét televisieprogramma waarin diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidbranche aan bod komen. Met het brede assortiment dat IVA Duurzaam kent, is het logisch dat wij ook hier onze visie en producten toelichten. Zoals eerder bericht is ons nieuwe pand helemaal voorzien van deze duurzame oplossingen, waardoor er een duurzame werkomgeving is gecreëerd. Bij het verduurzamen van de werkomgeving stopt het niet. IVA Duurzaam ‘verduurzaamt’ ook het personeel! Wil je hier meer over weten? Volgens ons dan op Facebook of LinkedIn en blijf op de hoogte.

De nieuwe website van IVA Office is live! Interesse? Klik hier