IVA Groep > Nieuws > Algemeen nieuws > IVA Duurzaam zeer binnenkort te zien op RTL Z!

IVA Duurzaam zeer binnenkort te zien op RTL Z!

Geplaatst op: 23/08/2017
Header

In het kader van deze uitzending krijg je de gehele maand september een gratis UP-Bike bij een IVA Office order vanaf €1500,-!

Header

Een goede gezondheid van je medewerkers is de basis voor een gezonde organisatie. Echter is men hier in de praktijk vaak nog te weinig mee bezig. Dit beaamt ook ‘De Gezondheidsraad’ die afgelopen dinsdag op 22 augustus een onderzoek heeft gepubliceerd met daarin de nieuwe beweegrichtlijnen voor 2017. IVA Groep houdt zich al geruime tijd bezig met het creëren van een gezonde en duurzame werkomgeving. De oplossingen die IVA Duurzaam biedt om dit te kunnen realiseren, vertelt Lyn den Ouden in de uitzending ‘Doe Maar Duurzaam’ op RTL Z.


Alles over een gezonde werkplek is zondag 27 augustus te zien in de uitzending ‘ondernemen’ van Doe Maar Duurzaam; een informerend programma over diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche. Dit kan variëren van Energie tot Duurzaam Ondernemen en van Milieu tot Bouw. Doe Maar Duurzaam is het totaalplaatje van verschillende duurzaamheidsaspecten om mensen bewust te maken van de duurzame mogelijkheden binnen ieder aspect van het dagelijks leven.

Het uitzendschema ziet er als volgt uit:

  • Zondag 27 augustus om 17.00 uur zijn wij voor het eerst te zien in ‘Doe Maar Duurzaam’ bij RTL Z.

Herhalingsschema

  • Maandag 28 augustus om 7.30 uur
  • Woensdag 30 augustus om 10.30 uur
  • Vrijdag 1 september om 13.05 uur
  • Zaterdag 2 september om 16.30 uur

Wil jij starten met het stimuleren van bewegen op de werkvloer? Kijk eens op www.fitnaarhuis.nl.

De nieuwe website van IVA Office is live! Interesse? Klik hier