IVA Groep > Nieuws > IVA Communicatie > Totaal project voor BeoBOM

Totaal project voor BeoBOM

Geplaatst op: 04/10/2017
BeoBom-thumb

Op het oude raadhuis van Hardinxveld-Giessendam is een bom geland. BeoBOM! BeoBOM is sindskort verhuisd naar het oude raadhuis aan de Damstraat. BeoBOM is een jong, energiek en tegelijkertijd zeer ervaren bureau binnen het werkveld van de explosieven opsporing. Dat er nog dagelijks explosieven gevonden en ontmanteld worden toont BeoBOM wel aan met de online ruimingskaart.

IVA Groep heeft het nieuwe pand van BeoBOM mogen inrichten. Met de verschillende disciplines die IVA Groep rijk is, hebben wij voor de verhuizing een totaaloplossing kunnen bieden.

IVA Print & Sign heeft verschillende producten geleverd ter aankleding van het pand. Zo zijn er vlaggen en een deurmat ontworpen door IVA Communicatie die vervolgens geprint zijn door IVA Print & Sign. Daarnaast zijn er ook nog raamstickers geprint en geplakt.

In opdracht met de opdrachtgever is er bepaald hoeveel werkplekken er nodig zijn. IVA Office heeft de werkruimtes mogen indeling met zit-sta meubilair. Hierbij is uiteraard rekening gehouden met o.a. looppaden, elektriciteitspunten en verlichting. LED verlichting uiteraard, die geleverd en gemonteerd is door IVA Duurzaam.

Wil je weten IVA Groep voor jou kan betekenen? Neem dan telefonisch contact op via 010 – 433 14 00 of mail naar info@ivagroep.nl.