IVA Groep > Nieuws > Kantoormeubilair nieuws > IVA Office nu ook dealer van Flokk

IVA Office nu ook dealer van Flokk

Geplaatst op: 08/01/2018
Flokk-logo

Sindskort is IVA Office dealer van Flokk. Flokk is één van de grootste fabrikanten in Europa van hoge kwaliteit meubilair. Bekende productmerken zoals HÅG, RH, BMA, Malmstole, RBM en sindskort ook Offecct zijn onderdeel van Flokk.

IVA Office is continue opzoek naar de nieuwste designontwikkelingen en -trends op het gebied van meubilair om zo het aanbod kantoormeubilair te complementeren. Met het toevoegen van Flokk als merk is hiermee een grote stap in deze richting gemaakt. Bekijk hieronder een kleine selectie van het nieuwe aanbod. Wil je meer weten over het Flokk meubilair? Stuur een mail naar project@ivagroep.nl of bel via 010 798 90 42.


HAG_Sofi

HÅG Sofi 7500

  • “In Balance” technologie
  • Netbespanning

HAG_Capisco

HÅG Capisco

  • De werkstoel
  • Zorgt voor meeste beweging achter je bureau


Offecct_Sofa

Offecct Sofa Systems

  • Te koppelen met verschillende doeleinden
  • Hoogwaardige kwaliteit

Offecct_Easy_Chairs

Offecct Easy chairs

  • Zowel voor lounge als stilte werkplek
  • Eigentijds design