IVA Groep > Nieuws > IVA Office > Wildverband vloer voor Viisi

Wildverband vloer voor Viisi

Geplaatst op: 23/04/2018
wildverband-vloer-3

IVA Office heeft voor Viisi een spiksplinter nieuwe vloer mogen leggen. Een klus waarbij IVA Office zich als projectinrichter weer eens heeft kunnen laten gelden.

De opdracht

Het voornaamste criteria voor deze opdracht was het creëren van een unieke uitstraling. Waar normaal gesproken de accenten op de muren worden gelegd om sfeer en uitstraling te creëren, heeft IVA Office in samenwerking met Superuse Studios besloten om voor Viisi juist de accenten op de vloer te leggen. Het leggen van wildverband tegels zorgt ervoor dat de ruimte tot leven komt.

IVA Office doet duurzaam!

In totaal is er een vloeroppervlakte van +/- 700m2 gelegd. Om zo min mogelijk afval te creëren zijn er overgebleven tegels uit eerdere projecten opnieuw gebruikt. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar scheelt ook in de kosten. De tegels die uit dit project overblijven zullen weer gebruikt worden voor toekomstige opdrachten.

Wildverband, niet alleen een unieke uitstraling maar ook nog praktisch

Het gebruiken van tapijttegels als vloerbedekking is ook nog eens enorm praktisch. Waar gewerkt wordt, wordt rommel gemaakt. Het kan namelijk wel eens gebeuren dat er koffie of thee geknoeid wordt. Bij een normale vloerbedekking betekent dit vaak, de schade beperken door middel van hevig schrobben. Met een wildverband vloer kan er een tegel eenvoudig vervangen worden.

Wil je weten IVA Office voor jou kan betekenen? Neem dan telefonisch contact op via 010 – 798 90 42 of mail naar project@ivagroep.nl.