De grootste en snelste
printshop van Rotterdam!

IVA Groep > IVA Printshop Rotterdam

IVA Printshop Rotterdam

Onze printshop in Rotterdam biedt de unieke combinatie van snelheid, kwaliteit en vele mogelijkheden onder één dak. Dit maakt IVA Printshop uniek in hartje Rotterdam. Wij hebben alle machines en afwerkmogelijkheden in huis om u tot in de puntjes van dienst te kunnen zijn. Om u een voorbeeld te geven, wij hebben een hoogwaardige KIP printer die maar liefst 400 A1 of 800 A2 posters binnen één uur kan printen! 

 

“Als IVA het niet kan, dan kan niemand het!”

Bovenstaande uitspraak horen onze klanten regelmatig van onze Rotterdamse concullega’s. Waar de mogelijkheden bij andere printshops in Rotterdam stoppen, daar zetten wij nog een stap verder. Dit kunnen wij omdat wij alles in huis produceren.

U kunt bij ons terecht voor vrijwel alle soorten printwerk en scanwerk en kopieeropdrachten. Denk hierbij aan posters, folders, flyers, softcover en hardcover boekjes maar ook aan scripties en portfolio’s. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor levensgrote reclamebanners maar ook voor groot formaat posters, fotoprints en afdrukken op canvas. Alles wordt supersnel geprint in onze moderne printshop in het centrum van Rotterdam. U vindt ons aan de Boompjes 390.

Enkele belangrijke kenmerken van IVA Printshop
  • Hoge kwaliteit printwerk
  • Klaar terwijl u wacht
  • Grootste printshop van Rotterdam

In onze printshop verdient iedere opdracht de grootst mogelijke aandacht. Of dit nu een grote of een kleine opdracht is. Daarom wordt u door ons deskundige personeel professioneel geholpen en geadviseerd. Op vrijwel iedere opdracht kunt u gewoon wachten!

Speciaal voor studenten hebben wij een speciale Studenten Kortingspas waarmee studenten korting krijgen op onze reguliere printprijzen. Deze pas is (op vertoon van een schoolpas) gratis af te halen bij de balie in onze printshop.

Kom langs in onze printshop en ervaar het zelf!

Dit zijn uw voordelen bij IVA Printshop:

  • Hoge kwaliteit machines
  • Klaar terwijl u wacht mogelijkheid
  • Een doe-het-zelf punt om voordelig uw eigen prints te maken
  • De meeste mogelijkheden van Rotterdam

Heeft het spoed? Bel 010 798 90 46

Of kom langs bij onze printshop

Route naar IVA Printshop