IVA Groep > Grafisch ontwerp > Logo & Huisstijl

Logo & Huisstijl

Uw logo en huisstijl zijn het visitekaartje van uw organisatie. Daarom is het ontwerpen en naleven van een herkenbare huisstijl erg belangrijk. Uw huisstijl kan in belangrijke mate bijdragen aan het imago van uw organisatie.

Onze grafische ontwerpers en vormgevers weten dit als geen ander en hebben jarenlang ervaring in het ontwikkelen van diverse soorten huisstijlen. Op basis van uw input weten zij waar u voor staat en hoe u zich wilt positioneren in de markt. Wij helpen u graag ontdekken wat voor úw organisatie het beste werkt.

 

Uw logo ontwerpen en huisstijl ontwerpen in 4 stappen

Eerst bepalen wij samen met u waar uw organisatie voor staat, wat uw doelgroep is en wat de voornaamste taak van het logo of beeldmerk zal moeten worden.

U ontvangt van ons een presentatie met concepten, voorzien van een uitleg hoe wij tot deze concepten zijn gekomen. Hierop verwachten wij uw feedback.

In deze fase is duidelijk geworden hoe het logo eruit zal gaan zien. Het logo zal nu in detail worden doorgesproken en worden geperfectioneerd. Het logo zal in dit proces ook worden toegepast op huisstijlvoorstellen. Ieder voorstel bestaat uit briefpapier, een visitekaartje en een affiche of flyer.

Door de nauwe samenwerking met onze repro en drukkerij hebben wij alle kennis en ervaring in huis om het gehele drukproces van uw huisstijl uit te voeren. Uiteraard leveren wij het logo ook aan in verschillende drukbare bestanden voor uw eigen archief.

 

Met spoed een nieuw logo ontwerpen of huisstijl ontwerpen?

Wij geven uw project dan een hogere prioriteit. U ontvangt binnen 2 werkdagen de concepten en binnen een week ontvangt u het ontwerp van uw nieuwe logo en huisstijl. Bel voor onze spoedmogelijkheden naar 010 – 433 1400 of mail naar studio@ivagroep.nl.

 

Nieuw logo ontwerpen of  huisstijl ontwerpen? Dit zijn uw voordelen bij IVA Communicatie:

  • Unieke ontwerpen door specialisten tegen een betaalbare prijs.
  • Spoedmogelijkheden van ontwerp tot en met productie.
  • U bespaart tijd en kosten omdat wij ook uw print en drukwerk leveren.

 

Portfolio selectie logo & huisstijl

 

Bekijk onze uitgebreide portfolio


Onze klant aan het woord:

Sinds 2009 werken wij met de afdeling Maatschappelijke Gezondheidszorg van het Erasmus, samen met IVA.
IVA heeft sindsdien voor vele onderzoeken die wij uitvoeren de vragenlijsten en het informatiemateriaal gedrukt. Bij IVA ben je zeker aan het juiste adres als je snelle levering wilt. Ook denken ze goed mee over de mogelijkheden binnen het proces van bijvoorbeeld het versturen van vragenlijsten. Dat is erg fijn.
Ook hebben wij verschillende logo’s laten ontwikkelen bij IVA. Met hun grote creativiteit hebben ze ons tot nu toe steeds weten te verassen met mooie, pakkende logo’s voor de onderzoeken.
Daarnaast heeft IVA voor een paar projecten ook websites ontwikkeld die wij zelf met een eenvoudig te begrijpen systeem, bij kunnen houden. Hoe eenvoudig het ook is…bij vragen kun je altijd bellen!
 
Kortom, IVA is een goede en betrouwbare partner om mee samen te werken.

Marieke van Rijs
Coördinator onderzoeksbureau - Erasmus MC