Bij ICT  gaat alles automatisch,
maar niets vanzelf.

IVA Groep > ICT

ICT

Een organisatie moet draaien op een feilloos functionerend netwerk. Daarom is goed netwerkbeheer en systeembeheer voor ieder bedrijf onontbeerlijk. Waarom? Dit is een bedrijfskritisch punt voor uw onderneming. Kapotte onderdelen, een storing of een inbraak in uw netwerk betekent vaak dat uw bedrijf stil komt te liggen. Dat kost veel tijd en geld. IVA ICT helpt dat te voorkomen.

Netwerk- & systeembeheer Second opinion

 
Netwerk- internet- en informatiebeveiliging IVA ICT biedt verschillende ict-oplossingen op het gebied van netwerkbeveiliging, internetbeveiliging en informatiebeveiliging. Deze zijn bruikbaar voor onder andere internet, flexwerkplekken, USB-sticks en (externe) harde schijven. Maar er is meer. Onze deskundige helpdesk kan u ook op afstand helpen (remote service) bij problemen met uw besturingssystemen. Wij nemen dan tijdelijk uw PC over om het probleem te verhelpen.
Terugkerende klachten? Wat moet u doen als u alsnog hinder ondervindt van die vervelende, terugkerende klachten? Neem contact op met IVA ICT en onze netwerkspecialisten komen vrijblijvend bij u langs voor een evaluatiegesprek.
Wij willen het u immers zo makkelijk mogelijk maken. Bel 010 798 90 42 
 

Heeft u vragen over netwerk- internet- en informatiebeveiliging? IVA ICT kent de volgende voordelen:

  • Wij leggen ook uw fysieke netwerk aan
  • Wij verzorgen uw preventieve systeembeheer
  • Wij monitoren uw netwerk 24/7
  • U profiteert van snelle responsetijden

Wilt u een adviseur spreken?
Bel 010 798 90 42

Afspraak maken

 

De nieuwe website van IVA Office is live! Interesse? Klik hier