IVA Groep > ICT > Cloud computing

Cloud computing

Cloud computing is een ICT oplossing waardoor u niet meer een eigen server met de daarbij behorende software en netwerkkabels nodig heeft. In de cloud werken is simpelweg al uw applicaties en software extern op een server via een internetverbinding laten draaien. U logt in per gebruiker en u betaalt per gebruiker. Cloudcomputing of online werken past perfect bij het nieuwe werken van deze tijd. Met cloud computing kunt u eenvoudig zelf bepalen waar en wanneer u wilt werken. U heeft alleen internet nodig en een computer, tablet of smartphone.

Cloud computing ontzorgt, omdat u zelf niet meer de techniek hoeft aan te schaffen.

IVA ICT uit Rotterdam onderzoekt samen met u welk netwerk het beste past bij uw organisatie, een fysieke server in huis of een externe server in de cloud? Wij geven u een helder en onafhankelijk advies omdat wij u beide ICT oplossingen leveren.

Voordelen van Cloud computing bij IVA ICT:

  • Heldere kostenstructuur, u betaalt wat u gebruikt
  • Flexibel werken overal ter wereld
  • Besparing op ICT en energie
  • Geen fysieke server met daarbij behorende kabels
  • Altijd up to date met software en applicaties
  • Onafhankelijk advies

 

IVA ICT levert de volgende Cloud hosting diensten:

Hosted Exchange

Hiermee kunnen MKB bedrijven sneller en slimmer werken met hun e-mail, agenda’s, contactpersonen en taken. Op kantoor en buiten kantoor overal ter wereld! Office 365 is een van de Hosted Exchange diensten die IVA ICT levert.

Virtuele Server

Tegen een vast maandelijks bedrag kunt u gebruik maken van een van onze snelle Virtuele Servers in ons datacenter. Ons systeem is zeer flexibel, want u betaalt alleen wat u werkelijk gebruikt en nemen uw wensen toe dan groeit de Virtuele Server gewoon mee

Dedicated Server

Een dedicated server richten wij uitsluitend voor u in en wordt, niet zoals bij een virtuele server, gedeeld met andere bedrijven. Dedicated servers worden ingezet voor grote websites en webshops die zeer snel en flexibel moeten zijn.

De nieuwe website van IVA Office is live! Interesse? Klik hier