IVA Groep > ICT > Netwerkbeheer & Systeembeheer

Netwerkbeheer & Systeembeheer

Goed en regelmatig netwerkbeheer en systeembeheer is een must, omdat uw organisatie bijna volledig afhankelijk is geworden van een feilloos functionerende netwerk.

Uw netwerk is één van de meest bedrijfskritische onderdelen van uw organisatie. Een storing of inbraak in uw netwerk kan betekenen dat uw bedrijf stil komt te liggen hetgeen u veel tijd en geld kost.

 Netwerkbeheer en systeembeheer is vooruitkijken. Om uw netwerk ongestoord en veilig te laten werken is het van belang dat uw servers en computers periodiek en kundig worden beheerd.

Er zijn vele ICT bedrijven die uw automatisering kunnen doen, IVA ICT uit Rotterdam biedt u een totaaloplossing. Naast netwerkbeheer en IT beheer leveren wij namelijk ook alle hardware zoals een server, computer en werkstation en alle bijbehorende software. Merkonafhankelijk zodat u een juist advies krijgt. Daarnaast kunnen wij uw netwerk ook beveiligen en zelfs uw nieuwe website bouwen. Een leverancier die alles regelt, makkelijk en het bespaart u tijd.

Hoe gaan we te werk inzake uw netwerkbeheer en systeembeheer?

Na inventarisatie van uw bestaande ICT netwerk omgeving geven wij u inzicht over de mogelijke verbeteringen. Naast een vast ad hoc uurtarief kunt u ook kiezen voor een vast maandelijks bedrag waarvoor wij het totale netwerkbeheer voor u doen. Bij u op locatie of remote (op afstand). Door proactief signaleren van storingen, en deze te verhelpen voordat uw netwerk stil ligt, blijft de beschikbaarheid ervan hoog en de kosten laag. Kortom IVA ICT is uw systeembeheerder die ervoor zorgt dat uw netwerk perfect functioneert.

Netwerkbeheer en systeembeheer nodig? Dit zijn uw voordelen bij IVA ICT:

  • Duidelijk kostenoverzicht vooraf
  • Ook fysiek aanleg netwerken
  • Preventief systeembeheer
  • 24/7 monitoren van uw netwerk
  • Snelle responsetijden
  • Ook netwerkbeveiliging en webdesign

 

Managed Print Service

De nieuwe website van IVA Office is live! Interesse? Klik hier