Iedereen levert kantoorartikelen,
maar wij leveren alle artikelen voor uw kantoor.

IVA Groep > Kantoorartikelen

Kantoorartikelen

Kantoorartikelen en Supplies bestelt u gewoon bij IVA Kantoorartikelen in Rotterdam. Dankzij onze eigen import en een ruim assortiment van meer dan 100.000 kantoorartikelen en supplies, zijn al onze kantoorbenodigdheden scherp geprijsd. U kunt uw artikelen bestellen in onze webshop, maar ook in onze winkel in Rotterdam. Inmiddels zijn wij de vaste leverancier van onder andere Sparta, Excelsior en Sportclub Feyenoord. Wij hebben dus een reputatie hoog te houden in Rotterdam en omstreken.

Naar onze webshop Route naar onze winkel

 

 

Levering de volgende dag

IVA Kantoorartikelen is betrouwbaar en gemakkelijk voor al uw spoedbestellingen. Bij ons hoeft u geen week op uw bestelling te wachten. Wij leveren vaak de volgende dag!

Advies en garantie

IVA Kantoorartikelen zorgt er altijd voor dat u een goed advies krijgt en dat u het product vindt dat u zoekt. Dat kan dankzij de jarenlange ervaring en de beste trainingen die onze medewerkers hebben ervaren. Wij werken al jarenlang nauw samen met de brancheorganisatie NOVAKA en de inkooporganisatie HAMECO. Daardoor kunnen wij altijd antwoord geven op uw vragen en tegemoet komen aan uw wensen. Dat betekent voor u extra zekerheid en duidelijke garanties.

Uitgebreid assortiment kantoorartikelen

IVA Kantoorartikelen verkoopt bekende merken zoals BIC, Brother, Durable, DYMO, Esselte, Leitz en Stabilo maar ook leveren wij ons goedkope huismerk 5Star. 5Star artikelen staan voor kwaliteit voor een lage prijs. Ook de artikelen en supplies die u nergens anders kunt vinden, kunnen wij u wél leveren.

merken

 

Heeft u vandaag kantoorartikelen of cartridges nodig? Bel 010 798 90 48.

 

Heeft u snel kantoorartikelen nodig?
Dit zijn uw voordelen bij IVA Kantoorartikelen:

  • Snelle levering
  • Zeer ruim assortiment
  • Naast online bestellen ook persoonlijk advies mogelijk
  • Eigen voordelig huismerk 5STAR

Bent u op zoek  naar kantoorartikelen of kantoorsupplies?

Bestel direct

Bekijk hier de brochures

Groene Kantoor

Brochure

Kantooratikelen

Brochure

 

 


Onze klant aan het woord:

Uitstekende kwaliteit voor een prima prijs.
 
Zoals vrijwel iedereen tegenwoordig moeten ook wij op de kleintjes letten. Wij streven echter wel naar kwaliteit, met name wat ons drukwerk betreft. Hiervoor zijn we bij IVA aan het juiste adres: zeer klantgericht, goede kwaliteit en een schappelijke prijs. Dit geldt overigens ook voor kantoorartikelen; vandaag besteld is vaak morgen bezorgd.  Bij IVA is de klant nog echt koning.

Peggy A. Calicher
Manager algemene zaken - Sportclub Feyenoord