IVA Groep > Kantoormachine > Software oplossingen

Software oplossingen

Er zijn vele software oplossingen of solutions waarmee u de efficiëntie van uw printers, copiers, multifunctionals en computers binnen uw organisatie kunt verhogen. Hierdoor wordt de doorstroming en het beheer van uw documenten sneller en overzichtelijker waardoor u en uw collega’s veel tijd beparen. IVA Solutions is niet merkgebonden en helpt u graag met het maken van de juiste keuzes. Wij leveren standaard software maar ook maatwerk software geheel aangepast aan uw wensen en systemen. Een combinatie is natuurlijk ook mogelijk 

 


Software oplossingen:

 

Scannen

Tegenwoordig is scannen en coderen een hot item, maar wat houdt dit nu precies in? Is het voldoende kostenbesparend voor uw organisatie om te investeren in digitale scan software? Hoeveel tijd bespaart u met het omzetten van uw papieren documenten naar digitaal door middel van scanning?

 

Digitaal Archiveren

Digitaal archiveren is de oplossing voor een efficiënte verwerking en beheer van uw documenten en bestanden. Want hoeveel tijd bent u of uw collega’s kwijt aan het bekijken, invoeren en filen van een document zoals een factuur, pakbon of een e-mail?

 

Informatiebeveiliging

Informatiebeveiliging en data beveiliging van de harde schijf in uw printer, copier of multifunctional (MFP) is belangrijk voor u organsiatie. IVA Kantoormachines & ICT uit Rotterdam heeft voor uw informatiebeveiliging goede en betaalbare oplossingen.

Lees meer over informatiebeveiliging

 

De nieuwe website van IVA Office is live! Interesse? Klik hier