IVA Groep > Kantoormeubilair > Schoonmaken van jouw werkplek

Schoonmaken van jouw werkplek

Een opgeruimde en schone werkomgeving oogt niet alleen beter, maar is ook beter voor het welzijn en de productiviteit. Een werkomgeving wordt regelmatig schoongemaakt en vaak op contractuele basis schoongemaakt. Het stofzuigen en dweilen van de toiletten en de kantine worden zelden overgeslagen. Maar de bureaus, bureaustoelen, kantoormachines worden vaak zelden tot nooit gereinigd. IVA Office pakt juist die dingen aan.

Schoonmaken van uw kantoor door IVA Office:


Kantoorinrichting-recycle

Reinigen van bureaustoelen

Dagelijks worden de bureaustoelen op kantoor gebruikt en soms ook door meerdere personen. Werknemers eten en drinken daarnaast ook vaak achter hun bureau, met koffievlekken, bacteriën en stofdeeltjes op jouw bureaustoel als gevolg.

Meer over het reinigen van bureaustoelen


Wegwerken van de kabels en snoeren

Veel bedrijven investeren in een inspirerende werkomgeving. Het wegwerken van kabels en snoeren wordt hierbij vaak vergeten, met als gevolg dat werkplekken rommelig ogen en niet makkelijk schoongemaakt kunnen worden.

Meer over kabelmanagement

Kabelmanagement-webversie

Machine-onderhoud-web-small

Kantoormachine onderhoud

Het onderhoud van uw printers, copiers en multifunctionals is essentieel voor de levensduur van deze apparaten. Wij repareren en onderhouden vrijwel alle merken kantoormachines door heel Nederland!

Meer over kantoormachine onderhoud


Ergonomisch zitten

Zitten de werknemers bij u op kantoor nog ergonomisch verantwoord? Na verloop van tijd zijn de instellingen van een bureaustoel al vaak veranderd waardoor de gebruiker niet meer weet wat de juiste instellingen zijn.

Meer over ergonomisch zitten

ergo-stoel2Is uw organisatie toe aan een grote schoonmaak?

Neem voor een vrijblijvend advies contact met ons op via 010 798 90 42 of
mail naar project@ivagroep.nl.


Maak direct een afspraak

De nieuwe website van IVA Office is live! Interesse? Klik hier