Kabelmanagement

Herkent u dat ook? Een eindeloze wirwar van kabels onder het bureau. Wilt u even de benen strekken onder uw bureau, schiet er weer een kabel uit. Met de kabelmanagement oplossing van IVA Office is dit binnen no-time opgelost.

Waarom kabelmanagement?

Kabelmanagement is één van de minst leuke taken, maar daarentegen wel heel belangrijk voor op kantoor. Kabelmanagement kent vele voordelen:

  • De stofophoping rondom de werkplek is minder, waardoor het makkelijker schoon te maken en te houden is.
  • Werkplekken zijn makkelijker en sneller te verplaatsen.
  • Een opgeruimde werkomgeving bevordert de productiviteit.
  • De werkomgeving oogt professioneel. Bezoekende klanten zien dit ook.
  • Het beschermt de kabels en voorkomt daarmee storingen.

Kabelmanagement-webversie

Hoe gaan wij te werk?

Wij zorgen ervoor dat de kabels op een manier uit het zicht worden onttrokken. Dit doen wij op een manier waardoor de werkplek nog steeds goed to onderhouden is. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de computers van de grond geplaatst worden. Zo vangen computers minder stof en indien er zit-sta meubilair aanwezig is, kunnen de bureau’s nog steeds eenvoudig op en neer.
Kabels die alsnog te kort zijn worden vervangen. Werkt u met laptops? Geen probleem! Dan zorgen wij dat de werkplek voorzien is van een stopcontact en internetaansluiting.

Kabelmanagement verzorgen is maatwerk en is altijd toe te passen op de huidige werkomgeving. Bent u bezig met de kantoorinrichting van een nieuwe werkomgeving of pand? IVA Office denkt graag met u mee.

Wat kost het?

Zoals eerder beschreven is kabelmanagement maatwerk. Daarom is er geen vast prijs aan te hangen. Bij zowel een nieuwe als bestaande kantooromgeving zal het proces er als volgt uitzien.

Allereerst zullen wij de situatie inventariseren. Wij bekijken het aantal werkplekken, de aanwezige apparatuur en data- en stroomvoorzieningspunten.

Op basis van de eerder genoemde punten zullen wij een uitgebreide offerte maken en een voorstel doen voor de uitvoering van het kabelmanagement. De offerte bevat duidelijke informatie over het aantal uren en de toegepaste producten.

Indien akkoord door de klant zal een dag ingepland worden om het kabelmanagement uit te voeren. Het is ook mogelijk om buiten kantooruren het kabelmanagement toe te laten passen.

Afspraak maken?

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Vul het contactformulier in Neem dan contact via project@ivagroep.nl of bel met 010 – 798 90 44.

De nieuwe website van IVA Office is live! Interesse? Klik hier