Kantoormachine onderhoud

Net als alle machines en apparaten hebben ook kantoormachines onderhoud nodig. Door preventief onderhoud aan kantoormachines voorkomt u veel onnodige frustraties en dat werkzaamheden binnen uw bedrijf hinder ondervinden.

Preventief onderhoud

Door preventief onderhoud uit te laten voeren verlengt u de levensduur van de machines. Zo bespaart u op onnodige kosten en wordt de kans dat uw machine stil valt aanzienlijk minder. Met preventief onderhoud verstaan we in- en uitwendig reinigen van de machine. Ook wordt de werking van de betreffende machine gecontroleerd en worden eventuele reparaties uitgevoerd.

Machine-onderhoud-web

Verschillende merken

IVA Office verricht onderhoud op vrijwel alle merken kantoormachines. Zo hebben wij ervaring met het onderhoud aan merken zoals HP, Lexmark, Xerox, Kyocera en nog veel meer. Reparaties worden vaak al binnen enkele dagen uitgevoerd. Mochten er onderdelen aan uw kantoormachine kapot zijn? Dan kunnen wij snel een vervangende onderdelen regelen.

Kantoormachine reparaties

Kantoormachine onderhoud gaat verder dan het repareren van printers. Zo repareren wij ook plotters, copiers, multifunctionals, scanners, etc. U bent niet verplicht een onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Zo bieden wij ook gewoon een ad hoc service binnen 8 uur. Bekijk de reparatie en onderhoud pagina voor de prijzen.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Vul het contactformulier in of neem contact op via project@ivagroep.nl of bel met 010 – 798 90 44.

De nieuwe website van IVA Office is live! Interesse? Klik hier