IVA Groep > Kantoormeubilair > Schoonmaken van jouw werkplek > Reinigen van bureaustoelen

Reinigen van bureaustoelen

Een kantoor wordt zeer waarschijnlijk regelmatig schoongemaakt. Het stofzuigen, dweilen, afwassen, de toiletten, etc. worden daarbij nauwelijks overgeslagen. Wat wel wordt overgeslagen zijn de bureaustoelen!

Kantoorinrichting-recycle

Waarom jouw bureaustoel reinigen?

Iedere dag maak je gebruik van jouw bureaustoel. En soms wordt de bureaustoel ook gebruikt door andere collega’s. Daarnaast eet en drinkt een groot gedeelte van de werknemers achter het bureau met koffievlekken, kruimels, bacteriën en stofdeeltjes als gevolg. Bureaustoelen zijn daarom ook de meest vervuilde objecten in een kantoorruimte.

Tegenwoordig worden kantoorruimtes steeds beter geïsoleerd. Ramen kunnen niet meer open waardoor er een broeierige omgeving ontstaat. Een ideale broedplaats voor huisstofmijt, bacteriën en virussen. Het gevolg hiervan is dat er een toename plaatsvindt in het aantal mensen met astmatische aandoeningen, eczeem, hooikoorts, verstopte neus, tranende ogen, jeukende huid en andere allergieën.

Is het goedkoper dan nieuwe bureaustoelen aanschaffen?

Het is altijd goedkoper om de bureaustoelen te reinigen in plaats van nieuwe bureaustoelen aan te schaffen. Pas als de bureaustoelen onherstelbare beschadigd zijn (denk aan scheuren in het stof of leer), zullen wij adviseren deze niet verder te reinigen en nieuwe aan te schaffen.

Afspraak maken?

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Vul dan het contactformulier in of neem contact met ons op via 010-798 90 44. Wij komen graag bij je langs!

De nieuwe website van IVA Office is live! Interesse? Klik hier