IVA Groep > Kantoormeubilair > Werkplekanalyse

Werkplekanalyse

Herkent u dit ook? Rugklachten, stress, RSI of andere fysieke klachten op de werkplek? Een werkplekanalyse is dan de oplossing. Door het toenemende computer gebruik lopen steeds meer mensen kans RSI en andere klachten. De kleine repeterende bewegingen in een statische houding verhoogt het risico op klachten.

Werkplekanalyse

Om klachten te voorkomen zijn de juiste ergonomische instellingen van uw kantoormeubilair erg belangrijk. Ervaringen leert dat men door de jaren heen de zitting en rugleuning van de bureaustoel dusdanig vaak heeft veranderd, waardoor deze niet meer optimaal is. De juiste hoogte van een bureau, afstand tot een beeldscherm en het muisgebruik zijn elementen die aan bod komen.

Vrijblijvend adviesgesprek

Met de werkplekanalyse wordt de gehele werkplek onderzocht en getest op tal van punten met als doel het optimaliseren van de werkomgeving voor de werknemer. In een vrijblijvend adviesgesprek schets u het huidige probleem en analyseren wij de huidige werkomgeving. Op basis van dit gesprek

Wat kost het?

Een werkplekanalyse is maatwerk en kan dus op voorhand geen prijs aangehangen worden. Op basis van het adviesgesprek kunnen wij een concreet plan maken met betrekking tot het optimaliseren van de werkomgeving. Denk hierbij aan individuele werkplekchecks of een groepstraining.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact via project@ivagroep.nl of bel met 010 – 798 90 44.

De nieuwe website van IVA Office is live! Interesse? Klik hier