IVA Groep > Over Ons

Over Ons

Wat is IVA Groep?

Het antwoord is simpel, onze naam staat voor ‘In Voor Alles’, al sinds 1985.

IVA Groep is uw totaalleverancier voor al uw kantoorbenodigdheden. Bij ons kunt u terecht voor echt álles wat u kunt bedenken op het gebied van communicatie en kantoor. Ons concept is om u tijd te besparen en te ontzorgen. Tegenwoordig moet er steeds meer werk worden gedaan met steeds minder mensen. De accountmanagers van IVA nemen u graag werk uit handen door complete projecten te begeleiden en uit te voeren. Zo ontwerpen wij bijvoorbeeld uw logo en huisstijl maar tegelijkertijd verzorgen wij ook uw nieuwe drukwerk en plaatsen en onderhouden wij uw benodigde printer of copier. 

Wij werken niet alleen voor bedrijven, maar ook voor studenten, particulieren, verenigingen, stichtingen en instellingen.

Onze specialiteiten

IVA Groep is opgebouwd uit negen verschillende divisies: 

IVA Print & Drukwerk
IVA Signing & Buitenreclame
IVA Printshop

IVA Kantoormachines
IVA Kantoormeubilair
IVA Kantoorartikelen

Reclamebureau 390
IVA Strategie & positionering
IVA Ontwerp & vormgeving
IVA SEO & SEA

Op elke divisie werken specialisten op dat gebied. Het voordeel voor u is dat u dus altijd te maken heeft met ervaren medewerkers die zich hebben toegespitst op een bepaalde productgroep of dienst binnen IVA Groep.  

Waarom zaken doen met IVA Groep?

Waarom? Omdat u bij ons verzekert bent van de beste service! 

  • Door onze totaaloplossing besparen wij u tijd en ontzorgen u
  • IVA Groep is gespecialiseerd in spoedklussen en hanteert korte levertijden
  • Wij leveren niet alleen uw gevraagde producten maar installeren en onderhouden deze ook
  • U ontvangt slechts één factuur per maand voor al uw kantoorinkopen (mits u dat wenst) 
  • Wij werken met vaste accountmanagers en ervaren specialisten en partners die uw bedrijf  écht leren kennen

Topkwaliteit

Als klant profiteert u altijd van de kennis en ervaring van onze medewerkers. Door middel van scholing investeren wij continu in de expertise van ons personeel. Daarnaast hebben wij altijd de meest moderne apparatuur in huis. IVA Groep beschikt over een eigen haal- en bezorgdienst en een technische dienst. En als het nodig is, werken wij dag en nacht voor u. Niet voor niets stond IVA Groep in 2010 in de top 50 van de sterkste merken van Rotterdam. 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wij denken niet alleen aan de klant of aan onze eigen bedrijfsgroei! Ook vanuit een maatschappelijk oogpunt proberen wij een bijdrage te leveren. Zo hebben wij ons eigen Sponsor Plan ontwikkeld. Het IVA Sponsor Plan levert een grote bijdrage aan de hedendaagse maatschappij. Wij sponsoren diverse goede doelen zoals SOS Kinderdorpen, scholen en evenementen zoals het CHIO en sportclubs zoals Sparta, Feyenoord en Excelsior.

Wilt u weten of wij ook iets voor u kunnen betekenen? Bel dan naar 010 – 433 14 00 of mail naar sponsoring@ivagroep.nl

IVA staat niet voor niets voor “In Voor Alles”.


Onze klant aan het woord:

In de Telecom branche is het snel kunnen schakelen, inspringen op nieuwe ontwikkelingen en leveren met een goede prijs-kwaliteit verhouding essentieel. IVA is in deze dynamische markt al jaren een partner die met ons meedenkt, snel kan schakelen en kan leveren tegen een uitstekende kwaliteit en een zeer scherpe prijs”.

Christian Ghiraw Visser
Marketing & Communicatie Manager - Connect-it Telecom