IVA Groep > Over Ons > Vacature: Uitdagende baan voor een commerciële regelaar; Drukwerk, Print & Sign

Vacature: Uitdagende baan voor een commerciële regelaar; Drukwerk, Print & Sign

IVA_Groep_Boompjes_v2

Wij vragen: 

 • Commercieel ingesteld
 • Minimaal afgeronde MBO opleiding
 • Ervaring B2B
 • Zelfstandig kunnen werken
 • Leergierig
 • Goed kunnen communiceren
 • Stressbestendig en kan het hoofd koel houden
 • Kennis van Word en Excel
 • Woonachtig binnen 30 km. van Rotterdam
 • Geldig rijbewijs B
 • Grafische ervaring is een pre

Wij bieden:

 • Een prima werksfeer met bijna 25 medewerkers die jou graag als collega verwelkomen.
 • Een organisatie die meer dan 30 jaar actief is in de Rotterdamse regio en daar een stevige positie heeft opgebouwd.
 • Een sterk producten en dienstenpakket die onderscheidend is in de markt.
 • Goede groeiperspectieven en bonusregeling op basis van prestaties
 • Een meer dan prachtige werklocatie in het centrum van Rotterdam.

 

Dit kan jouw werkdag zijn!

‘S OCHTENDS

Als je op ’s ochtends op kantoor komt, zet je je pc aan en neem je een lekkere kop koffie of thee.

Je kijkt uit het raam naar de prachtige Leuvehaven en laat de dag maar komen. Je gaat achter je bureau zitten of zet je bureau op stahoogte en gaat staan, fietsen enz. Het kan allemaal.

Nadat je mailbox geopend is, zie je dat het weer een leuke, drukke dag wordt. Maar omdat je stressbestendig bent en het altijd voor je klanten perfect wil regelen, maak je je niet druk.
Een goede relatie belt in paniek op. Morgen hebben ze een grote beurs en ze moeten met spoed roll-up banners, spandoeken, folders en flyers hebben. Je stelt haar direct gerust. Geen probleem “we gaan alles voor jullie maken en leveren het morgenochtend bij jullie af”. Doordat we de productie in eigen huis hebben is dit geen probleem. Je hebt kort overleg met de ontwerpstudio en productie. Iedereen weet wat er moet gebeuren en hoe belangrijk dit is voor de relatie. Omdat iedereen binnen het bedrijf alles perfect wil regelen, weet je zeker dat morgen alles geleverd wordt. Dat geeft een gerust gevoel.

Je kijkt even naar de opdrachten die via de webshop www.ivadrukwerk.nl binnengekomen zijn. Dit loopt prima, geen bijzonderheden en je weet dat de producten op tijd geleverd gaan worden.

Aan het einde van de ochtend staat er een overleg gepland met de senior-accountmanager en een nieuwe relatie. Een groot ziekenhuis wil een onderzoek doen en daar moeten diverse dingen ontworpen en voor gedrukt gaan worden, mooie klus. Jij leidt de nieuwe relatie rond in ons mooie pand, je vertelt enthousiast dat een van onze andere werkmaatschappijen IVA Office is, IVA Office houdt zich onder andere bezig  met projectinrichting.  “Het hele pand is onze showroom” vertel je trots “Gezond op kantoor en Fit naar huis is onze visie, natuurlijk werken we dan ook zelf volgens deze visie”

Tevreden kijk je naar je collega die achter zijn bureau zit te fietsen. Je nieuwe relatie is erg onder de indruk. Een eerste indruk maak je maar 1 keer.

Terug naar de bespreking, je inbreng en ideeën worden zeer op prijs gesteld en we mogen een mooi voorstel gaan maken voor deze relatie.

‘S MIDDAGS

Na de lunch ga je vol aan de slag; leverancier, klanten, collega’s, ze willen allemaal iets van jou.

Je vindt het heerlijk om als spin in het web op te treden. Door je positiviteit en enthousiasme zijn je klanten blij met je. Je bouwt mooie relaties op en men vertrouwt je.

De sfeer op de afdeling is erg goed, er wordt veel gelachen. Gelukkig heeft iedereen hetzelfde doel, alles perfect regelen voor onze relaties.

Aan het einde van de middag ga je tevreden en met vol energie naar huis, want: “Gezond op kantoor, Fit naar huis”

IETS VOOR JOU?

Lijkt zo’n dag je wel wat? Ben je commercieel en positief ingesteld? Geef dan aan dat je graag een gesprek zou willen aan de hand van een sterke motivatiebrief die je als bijlage, samen met je CV, bij je mailbericht hebt gedaan. Stuur je mail naar jaap@ivagroep.nl.

www.ivagroep.nl 

IVA GROEP – Visie op wat werkt.