Perfect tot in de (raster) puntjes

IVA Groep > Print en Drukwerk

Print en Drukwerk

Printwerk of drukwerk snel nodig? Wij zijn sinds 1985 de snelste drukkerij van Rotterdam en omstreken. De meeste producten leveren wij dezelfde dag, zelfs klaar terwijl u wacht, dat doet vrijwel niemand ons na! Van enveloppen, boeken, folders en brochures tot aan visitekaartjes en briefpapier. Maar ook voor grote en kleine posters, diverse soorten relatiegeschenken en voor het drukken van uw gehele huisstijl kunt u bij IVA Print & Drukwerk terecht. Wij printen en drukken vrijwel alles! Wij ontwerpen, printen, drukken én versturen al uw print- en drukwerk. Indien gewenst nemen wij dit gehele traject van u over.

 

Printen en kopiëren

Printen en kopiëren doet onze copyshop in Rotterdam op elk formaat en in elke hoeveelheid. Moet het enkelzijdig of dubbelzijdig? In full colour of in zwart wit? Wilt u uw opdracht op papier, canvas, vinyl of vlaggendoek laten printen? Bij IVA kan het allemaal, supersnel en tegen een zeer scherpe prijs! Ontdek het zelf.

IVA Print en Drukwerk is sinds 1985 de snelste drukkerij van Rotterdam en omstreken. 

Drukwerk

Bent u op zoek naar een geschikte drukkerij in Rotterdam voor het drukken van uw boek, brochure of uw folder? Dan bent u ons aan het juiste adres! Onze levertijden zijn kort, variërend van gemiddeld één tot vijf werkdagen. Ook voor het drukken van uw visitekaartjes, enveloppen, briefpapier, posters en relatiegeschenken en het volledig personaliseren van uw mailing bent u bij ons op de juiste plek.

En heeft het spoed? Bel 010 798 90 40

Snel uw drukwerk nodig? Dit zijn uw voordelen bij IVA Print en Drukwerk:

  • Kleine en grote oplages tegen betaalbare prijzen
  • Levertijden van gemiddeld 2 tot 5 werkdagen voor uw drukwerk. Zelfs 1 dag is mogelijk!
  • Wij verzenden ook uw (gepersonaliseerde) drukwerk of mailing
  • U hebt ruime keuze uit unieke papiersoorten en afwerkingen

Heeft het spoed? Bel 010 798 90 46

Of bezoek onze webshop

Webshop print en drukwerk

 

Onze klant aan het woord:

Wij werken met grote tevredenheid en veel plezier samen met de IVA groep. Een professionele partner die altijd gericht met ons meedenkt. Op het gebied van ontwerp hebben ze veel creativiteit in huis en leveren ze altijd hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Zelfs wanneer wij op het laatste moment nog zaken gedrukt willen hebben, zoals sponsordoeken of programmaboekjes, is dit geen probleem voor de IVA groep. Zij leveren altijd snel en altijd volgens afspraak. Een fijne partner waar wij op kunnen bouwen!

Paul Engelbertink
Coördinator Marketing & Communicatie - Nederlandse Darts Bond