IVA Groep > Print en Drukwerk > Drukwerk snel en perfect

Drukwerk snel en perfect

Als u kiest voor kwaliteit en snelheid in combinatie met een hogere oplage Bent u op zoek naar een geschikte drukkerij voor het drukken van uw boek, brochure of uw folder? Dan bent u bij IVA Drukkerij aan het juiste adres! Onze levertijden zijn kort, variërend van gemiddeld twee tot vijf werkdagen. Ook voor het drukken van uw visitekaartjes, enveloppen, briefpapier, posters en relatiegeschenken bent u bij ons op de juiste plek. Daarnaast verzorgen wij uw complete en volledig gepersonaliseerde  mailing van ontwerp tot aan verzending.  


drukwerk-mappen
 

Snel & scherp geprijsd
Al uw drukwerk leveren wij snel en tegen scherpe prijzen. Wij kennen vele kostenbesparende trucjes om uw orders efficiënt te drukken. Daarnaast werken wij volgens strenge milieueisen en gebruiken wij voornamelijk FSC papier.


 

Snel uw drukwerk nodig? IVA Drukkerij kent vele voordelen:

  • Kleine en grote oplages tegen betaalbare prijzen
  • Levertijden van gemiddeld 2 tot 5 werkdagen voor uw drukwerk, en zelfs 1 dag is mogelijk
  • U bespaart kostbare tijd, omdat u alles met één bedrijf kunt regelen
  • U bespaart kantoorruimte, omdat wij uw drukwerk op voorraad kunnen houden
  • U bent verzekerd van topkwaliteit en snelheid door onze hoogwaardige drukpersen en onze gekwalificeerde medewerkers
  • U hebt ruime keuze uit unieke papiersoorten en afwerkingen
  • Wij verzenden ook uw (gepersonaliseerde) drukwerk of mailing
  • U profiteert dankzij onze veelzijdigheid van kostenbesparende oplossingen
  • FSC gecertificeerd

Heeft u een spoedklus? Bel dan 010 798 90 40 en krijg direct een adviseur aan de lijn.  

 


Ook voor een modern en creatief ontwerp kunt u bij ons terecht. Niet alleen voor het ontwerp van uw boek, brochure of flyer, maar ook voor tal van digitale communicatiemiddelen en complete websites staat onze ontwerpstudio voor u klaar. De creativiteit, kennis en mogelijkheden van onze studio zijn enorm! Meer informatie over ontwerp  

Drukwerk via onze webshop Bestellen U weet zelf al precies hoe u uw drukwerk wilt hebben en u heeft kant en klare bestanden? Bestel dan zelf via onze webshop tegen extra scherpe tarieven.

 

Bedrukte relatiegeschenken Bestellen Wij kunnen ook allerlei soorten relatiegeschenken bedrukken. Van pennen tot aan bedrijfskleding en van strandballen tot aan snoepgoed. Bestel gelijk in onze relatiegeschenkenwebshop.


Onze klant aan het woord:

Als, het marketingbureau The Four Marketeers, hebben wij in IVA Groep een betrouwbare partner voor ons print en drukwerk. Wij zijn erg tevreden over hun snelle manier van werken. Gezien het feit dat wij vaak spoed opdrachten hebben weten wij dat de klantvriendelijke medewerkers van de IVA Groep er alles aan doen om de gestelde deadline te halen. Door de scherpheid van de medewerkers zijn wij gegarandeerd dat alle eventuele schoonheidsfoutjes eruit zijn gehaald en het kwaliteitsniveau van ons bureau wordt gewaarborgd.

Ralph Kaulingfreks
Marketeer - The Four Marketeers