IVA Groep > Print en Drukwerk > DTP & Opmaak

DTP & Opmaak

Bent u op zoek naar een ervaringsrijke DTP-er of vormgever om uw drukwerk bestanden goed aan te leveren?

Hij bevindt zich hier, bij IVA Communicatie! 

Het verkeerd aanleveren van drukwerk bestanden kan een hoop stress en kosten met zich meebrengen. Ook uw deadlines kunnen in gevaar komen. Kiest u daarom voor de zekerheid van DTP en Opmaak door IVA Communicatie. Onze DTP- en opmaakspecialist maakt snel en vakkundig uw documenten op, controleert deze en maakt het technisch in orde zodat het probleemloos geprint of gedrukt kan worden. Onze DTP-specialist overlegt samen met ons eigen ontwerp- en communicatiebureau, de drukkerij én onze copyshop waardoor u in het gehele drukwerkproject tijd en kosten bespaart.

 


DTP en opmaak

 

Perfect tot in de (raster)puntjes
Onze ervaren DTP-ers checken de door u aangeleverde bestanden. Wij controleren op drukgeschiktheid, beeldkwaliteit en de juiste afwerking. Wij detecteren zelfs eventuele onregelmatigheden in uw huisstijl. Zo is de kwaliteit van uw drukwerk vanaf het ontwerpbureau tot en met de afwerking gegarandeerd!

 


 

DTP & Opmaak door IVA Communicatie; uw voordelen zijn:

  • Zeker zijn van goede drukwerk bestanden
  • Grafisch advies
  • Controle op kwaliteit
  • Bewaking op huisstijl
  • Snel en efficiënt, dus besparing van tijd en geld

Onze klant aan het woord:

Sinds de samenwerking met de IVA Groep BV zijn wij gegarandeerd van kwalitatief goed drukwerk. In nauwe samenwerking met de studio van IVA wordt altijd een goed resultaat bereikt voor ons briefpapier, folders, representatie materiaal en relatiegeschenken. Zelfs als er onder tijdsdruk gewerkt moet worden, levert IVA een goed product en daar waar nodig wordt enthousiast meegedacht om tot de juiste oplossing te komen. Met andere woorden, de VEB – Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven is een tevreden klant.

Mieke Noordanus
- VEB – Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven