IVA Groep > Print en Drukwerk > Folder en Brochure

Folder en Brochure

Uw folder of brochure met spoed printen of drukken is één van de grootste specialiteiten van IVA Drukkerij Rotterdam.  Hoe groot de oplage ook is, wij printen en drukken al uw folders en brochures in topkwaliteit. Om uw folder een extra attentiewaarde en uitstraling te geven kunnen wij deze lamineren, plastificeren of vernissen. Door ook gebruik te maken van speciale papiersoorten en afwerkingen maken wij van uw brochure of flyer een uniek product. Naast het printen of drukken van uw folder of brochure kunnen wij deze ook geheel digitaliseren en online publiceren met onze unieke e-Editie. Daarnaast hebben wij specialisten in huis die uw folder en brochure professioneel voor u ontwerpen, zowel op papier als digitaal. Wilt u de folders ook geadresseerd (laten) verzenden? Geen probleem! Wij regelen het allemaal in één keer voor u. Daarmee bespaart u tijd en hoge kosten. IVA ontzorgt!  brochure-snel-3
Heeft u een folder of brochure vandaag nog nodig?
Geen probleem! Met onze digitale druktechnieken leveren wij uw folders en brochures razendsnel en uiteraard met behoud van kwaliteit! Bel 010 – 798 90 40 en informeer naar de mogelijkheden.  


 

Een complete folder of brochure nodig? Wij doen meer dan printen en drukken alleen! In overleg verzorgen wij ook de volgende zaken voor u:

  • Schrijven van passende teksten
  • Het afnemen van interviews
  • Het verzorgen van de fotografie
  • Het vertalen van uw teksten
  • Het verpakken (bijvoorbeeld per stuk sealen) en verzenden van uw drukwerk

 

Bestel via www.ivadrukwerk.nl Bestellen Weet u al precies wat uw wensen zijn? En heeft u kant en klare bestanden? Bestel dan zelf via onze webshop en profiteer van extra scherpe prijzen.


Onze klant aan het woord:

Uitstekende kwaliteit voor een prima prijs.
 
Zoals vrijwel iedereen tegenwoordig moeten ook wij op de kleintjes letten. Wij streven echter wel naar kwaliteit, met name wat ons drukwerk betreft. Hiervoor zijn we bij IVA aan het juiste adres: zeer klantgericht, goede kwaliteit en een schappelijke prijs. Dit geldt overigens ook voor kantoorartikelen; vandaag besteld is vaak morgen bezorgd.  Bij IVA is de klant nog echt koning.

Peggy A. Calicher
Manager algemene zaken - Sportclub Feyenoord