IVA Groep > Print en Drukwerk > Mailing & Direct Mail

Mailing & Direct Mail

Met een mailing of een direct mail uw omzet verhogen?

IVA Mailing ontwerpt, schrijft, produceert en verzend doelgerichte mailings naar uw klanten en/of naar de door u gewenste doelgroep. Of u nu kiest voor een mailing op papier of een e-mailing (bijvoorbeeld een digitale nieuwsbrief). IVA Mailing verzorgt het complete traject van begin tot eind. 

Wij zorgen voor een onderscheidend en aantrekkelijk ontwerp, voorzien deze van een passende en effectieve tekst met uw boodschap en verzorgen de complete productie. Wij ontwikkelen uw digitale mailing door bijvoorbeeld het gebruik van een html-pagina of wij drukken uw mailing op papier.

Uit de praktijk blijkt dat mailings op papier over het algemeen meer respons opleveren dan digitaal. Met IVA Mailing regelt u alles op één adres. Wel zo gemakkelijk én het bespaart u veel tijd. 

Adressenbestanden

IVA Mailing heeft alles om uw mailing zo gepersonaliseerd mogelijk te maken. U hoeft alleen uw adressenbestand maar aan te leveren en wij regelen de rest. Hebt u geen adressenbestand beschikbaar? Op basis van uw criteria kunnen wij ook een adressenbestand voor u samenstellen. Vervolgens verwerken wij het adressenbestand en koppelen wij de gegevens aan de bijbehorende brief, enveloppen of ander item. Zo helpen wij u de kans op succes te vergroten!

Mailing verzenden

IVA Mailing zorgt ervoor dat uw mailing netjes wordt afgewerkt, ingepakt en op het door u gevraagde moment wordt verzonden. U heeft bij ons altijd de keuze uit een bezorgsnelheid van 24 uur, 48 uur of 72 uur zodat uw mailing altijd op de juiste datum op de mat ligt. Wilt u iets meezenden? Een premium of een relatiegeschenk? Geen probleem, wij pakken dit samen voor u in! 

 

Succesvol een mailing versturen? IVA Mailing kent de volgende voordelen: 

  • Topkwaliteit en snelheid. Wij investeren altijd in de nieuwste apparatuur
  • Adviezen die u geld besparen. Onze professionele adviseurs weten precies hoe uw mailing efficiënter kan
  • Het gemak van één leverancier en één factuur. Wij leveren immers ook al uw andere kantoorbenodigdheden
  • U kunt bij ons profiteren van ons 6% BTW tarief
  • Wij kunnen uw print- en drukwerk op voorraad houden. Dat bespaart u  ruimte
  • Besparen op portokosten. Dankzij de samenwerking met meerdere postorganisaties kunnen de tarieven laag blijven 

Onze klant aan het woord:

Sinds 2009 werken wij met de afdeling Maatschappelijke Gezondheidszorg van het Erasmus, samen met IVA.
IVA heeft sindsdien voor vele onderzoeken die wij uitvoeren de vragenlijsten en het informatiemateriaal gedrukt. Bij IVA ben je zeker aan het juiste adres als je snelle levering wilt. Ook denken ze goed mee over de mogelijkheden binnen het proces van bijvoorbeeld het versturen van vragenlijsten. Dat is erg fijn.
Ook hebben wij verschillende logo’s laten ontwikkelen bij IVA. Met hun grote creativiteit hebben ze ons tot nu toe steeds weten te verassen met mooie, pakkende logo’s voor de onderzoeken.
Daarnaast heeft IVA voor een paar projecten ook websites ontwikkeld die wij zelf met een eenvoudig te begrijpen systeem, bij kunnen houden. Hoe eenvoudig het ook is…bij vragen kun je altijd bellen!
 
Kortom, IVA is een goede en betrouwbare partner om mee samen te werken.

Marieke van Rijs
Coördinator onderzoeksbureau - Erasmus MC