IVA Groep > Print en Drukwerk > Presentatiemateriaal

Presentatiemateriaal

Wilt u overal herkenbaar zijn en een perfecte indruk achterlaten? 

Of het nu gaat om uw bedrijf of om een representatieve stand op een beurs, evenement of een congres, een eerste indruk maakt u maar één keer. Met de vele presentatiemogelijkheden van IVA Print en Drukkerij bent u altijd en overal herkenbaar.

IVA Print en Drukkerij produceert presentatiematerialen en reclamematerialen van hoge kwaliteit in vele uiteenlopende uitvoeringen, kleuren en formaten. Van complete standinrichting tot beurswand en van een compleet op paneel gemonteerd reclamebord tot aan een display, vlag of banner.

U kunt alles laten ontwerpen door onze eigen ontwerpstudio . IVA is in voor alles en bespaart u veel tijd!

 

 


Presentatiemateriaal producten:

 

Beurswand en presentatiewand

Bij IVA Print heeft u de keuze uit een uitgebreid assortiment beurswanden en presentatiewanden, afgestemd op uw huisstijl en uw beursstand.

 

Vlag en spandoek

Een vlag, spandoek, banier en wimpel zijn zeer effectieve reclamedragers en uitstekend geschikt voor optimale herkenbaarheid van uw bedrijf

 

 Rollup banner

Met een roll up banner van IVA Print uit Rotterdam maakt u snel en voordelig reclame voor uw bedrijf op  beurzen, evenementen, presentaties en congressen.

 


 

 

Drukwerk via onze webshop Bestellen

U weet zelf al precies hoe u uw drukwerk wilt hebben en u heeft kant en klare bestanden? Bestel dan zelf via onze webshop tegen extra scherpe tarieven.