IVA Groep > Print en Drukwerk > Printen en kopiëren

Printen en kopiëren

Printen en kopiëren supersnel bij IVA Print

Als u kiest voor kwaliteit en snelheid bij een kleinere oplage!

Printen en kopiëren kosten veel tijd en eigenlijk komt het tegenwoordig niemand meer uit om het zelf te doen. De oplossing is snel en eenvoudig! IVA Print haalt al uw kopieerwerk, printopdrachten en scanopdrachten bij u op, voert deze uit en levert alles weer persoonlijk bij u af. Vaak nog dezelfde dag!

Onze copyshop print en kopieert in elk formaat en in elke hoeveelheid. Moet het enkelzijdig of dubbelzijdig? In full colour of in zwart wit? Wilt u uw opdracht op papier, canvas, vinyl of vlaggendoek laten printen? Bij IVA kan het allemaal, supersnel en tegen een zeer scherpe prijs! Ontdek het zelf.

HIDDEN_264_10043_FOTO_Xerox-DocuColor

Niet snel genoeg?

Kies dan voor onze unieke klaar terwijl u wacht service. Kom naar onze copyshop of bel naar 010 798 90 46 en krijg direct iemand van de planning aan de lijn.

Papier mogelijkheden

Naast standaard wit papier, printen wij ook op mat en gesatineerd (glanzend) papier. Ook werken wij regelmatig met Biotop en Natuurkarton. Uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen papier aan te leveren, mits uw papier geschikt is voor onze apparatuur.

Scannen en Digitaliseren

Wilt u uw complete archief of wellicht bouwtekeningen laten scannen en digitaliseren? Ook dat kan! Wij doen dit vertrouwelijk en altijd betrouwbaar. Wij kunnen zelfs uw complete archief voor u opslaan en/of vernietigen.

 


 

Heeft u een spoedklus?

Bel 010 798 90 46 en krijg direct een adviseur aan de lijn.

 


eco-fsc

Onze drukkerij en copyshop zijn FSC gecertificeerd en wij gebruiken voornamelijk FSC papier. Daarnaast produceren wij zeer milieubewust en werken onder meer mee aan het recyclen van papier, cartridges, copiers en batterijen.

Meer informatie over ons milieubewust werken


 

Snel printen, scannen of kopiëren? Bij IVA Print heeft u de volgende voordelen:

  • Kwaliteit en snelheid, omdat wij continu investeren in nieuwe printers en scanners
  • Een unieke klaar terwijl u wacht service
  • Binnen één of enkele dagen geleverd
  • De mogelijkheid tot opslag van uw drukwerk in ons magazijn
  • Kostenbesparende adviezen van onze professionele print medewerkers
  • Gemak van één leverancier en één factuur, omdat wij ook al uw andere kantoorwerk leveren
  • Profiteer van ons 6% BTW tarief
  • FSC gecertificeerd

 


 

Meer weten?

Vraag meer informatie aan of direct een offerte. Bel 010 798 90 46 en wij helpen u meteen verder. Met IVA bespaart u tijd.


Onze klant aan het woord:

De medewerkers van IVA zijn altijd erg behulpzaam met spoedklussen. Aangezien wij als culturele instelling vaak kleinere opdrachten op het laatste moment hebben kunnen deze vaak tussen de grote opdrachten door, lekker flexibel dus. En als we een vraag hebben wordt er meegedacht voor een juiste oplossing.

Marieke Havers
Marketing & communicatie - Streekmuseum Krimpenerwaard