IVA Groep > Print en Drukwerk > Relatiegeschenken & Premiums

Relatiegeschenken & Premiums

Relatiegeschenken of premiums geven altijd een goed gevoel over uw organisatie. Een originele gift of geschenk verbeterd uw naamsbekendheid én verhoogt uw gunningsfactor.  

IVA Relatiegeschenken levert uw bedrukte en onbedrukte relatiegeschenken en promotieartikelen zoals pennen, sleutelhangers of paraplu’s maar ook uw bedrukte servies en promotionele bedrijfskleding. Snel en voordelig!

Bezoek onze webshop! www.ivarelatiegeschenken.nl

Bent u op zoek naar een relatiegeschenk voor uw personeel of voor uw gewaardeerde relaties? Of wilt u inspiratie opdoen voor een beurs, open dag, congres of een andere bijzondere gebeurtenis? Neem dan direct een kijkje in onze zeer uitgebreide webshop voor relatiegeschenken en ontdek zelf wat wij allemaal kunnen bieden. Bedrukt of onbedrukt, vrijwel alles is mogelijk!

 

Klik hier om direct naar de webshop te gaan.

Klik hier om een catalogus aan te vragen.

Klik hier om de catalogus digitaal te bekijken.

 

Of zoekt u luxe paperclips met uw logo er op?

 


Onze klant aan het woord:

Wij hebben bij meerdere leveranciers mogelijkheden opgevraagd voor het laten bedrukken van mokken als relatiegeschenk. Bij IVA hadden wij het beste gevoel, mede vanwege de snelle en uitvoerige respons. We kregen niet alleen antwoord op onze vragen maar ook uitgebreide alternatieven waardoor we goede afwegingen en keuzes konden maken. Als afnemer zonder ervaring in de grafische industrie hadden we (wellicht triviale) vragen over de mogelijkheden en we werden daarbij uitstekend geleid door het bestelproces. Het feit dat de levering binnen de door ons gewenste tijd is geleverd, bevestigde ons professionele beeld over IVA.

De geleverde mokken zien er mooi en degelijk uit, waarmee we onze relaties als dienstverlening en ook als geschenk een kwalitatief hoog product kunnen geven.

A. Lorenzo
Directeur - Aeon Service ICT