Decodoeken

IVA Print & Sign levert alle decodoeken op ieder gewenst formaat! Decodoek is uitermate geschikt om de akoestiek in een ruimte te verbeteren. Daarnaast is een decodoek een prachtige textielsoort met een fijne structuur, waardoor er mooie printresultaten behaald kunnen worden. Vanwege het geluidsdempende effect en de stijlvolle uitstraling, is het één van de meest gewilde decoratiestukken in restaurants, (thuis)bioscopen, woonkamers, kantoorruimtes en op beurzen.

decodoek

Akoestisch textiel

Een goede akoestiek wordt steeds belangrijker bij het creëren van prettige leef- en werkruimtes. De trend in de moderne architectuur is veel glas, gietvloeren en andere harde materialen. Door het ontbreken van voldoende zachte materialen reflecteren geluiden veelvuldig. Dit resulteert in een slechte akoestiek met als gevolg vermoeidheid, hoofdpijn, irritaties en slechte prestaties. Het akoestisch textiel dat gebruikt wordt voor decodoeken is geluidsdempend, waardoor geluiden minder zullen weerkaatsen.

Decoframe

Het decodoek wordt voorzien van een siliconenpees waardoor het doek eenvoudig in een aluminium decoframe gespannen kan worden. Hierdoor zijn de decodoeken makkelijk te vervangen en kunnen er geregeld andere doeken ingespannen worden. Dit maakt een decodoek niet alleen een stijlvolle, maar ook een duurzame oplossing.

Liever een vrijstaand decoframe? Dat is mogelijk! Een staand decoframe kunnen wij aan beide kanten voorzien van een decodoek. Decoframes of decodoeken zijn ook los verkrijgbaar in ieder gewenst formaat.

Decodoeken van IVA Print & Sign:

  • Geluidsdempend
  • Er kan zowel aan de voor- en achterkant van het frame een decodoek ingespannen worden
  • Doek is makkelijk verwisselbaar
  • Met decoframe
  • Voor indoor gebruik

Vraag een offerte aan voor uw decodoek!