IVA Groep > Print en Drukwerk > Specials > Print to plate

Print to plate

Onze Print to Plate mogelijkheden zijn talrijk en onder andere inzetbaar voor uw displays, presentaties en buitenreclame zoals een reclamebord, lichtbak en groot formaat plattegrond. 

Een print op plaatmateriaal is ook zeer geschikt voor een tentoonstelling, expositie of beurs maar ook voor uw winkel of uw etalage. Zelfs voor thuis is het goed te gebruiken. Wij printen op aluminium en op hout, maar ook op forex, karton, acrylaat, foambord, trespa, kunststof, metaal of glas. Het aanleveren van uw eigen materiaal is ook mogelijk. IVA Print en Drukkerij maakt supersnelle afdrukken op alle materialen en formaten.

 

print to plate-319A4528

 

Print to Plate kent bijzondere mogelijkheden

Print to Plate kent vele mogelijkheden. Naast het printen van de eerder genoemde materialen kunnen wij ook afwijkend materiaal printen. Denk hierbij aan het printen van een tafelblad of het bedrukken van een deur of een spiegel. Daarnaast leveren wij ook diverse ophangsystemen zodat u uw Print to Plate netjes kunt ophangen.

En zoekt u nog een origineel ontwerp? Ook dat doen we in eigen huis met een van onze grafische ontwerpers van ons ontwerpbureau. Bij IVA Print & Sign kan bijna alles, wel zo makkelijk en het scheelt u veel tijd.

Bekijk ook onze andere specials

Foto op puzzel printen