IVA Groep > Referenties

Referenties

De Medewerkers van IVA Groep staan elke dag weer klaar om de problemen van klanten snel op te lossen. U ontzorgen en tijd besparen dat is ons doel. Onderstaand vindt u een greep uit onze klantenkring en kunt u lezen wat onze klanten over ons zeggen.

 

Zeer prettige kruk waarbij je onderrug flexibel blijft. Je krijgt hierdoor geen vaste en stramme zithouding. Ik ervaar de Swopper als zeer prettig voor de rug.

Leonard van Vliet
- Macrolux

Als startend bedrijf wil je vanaf het begin een statement maken. Een duidelijke boodschap waar je voor staat en waarom klanten bij jou moeten zijn. Het IVA team ontwikkelde een logo en huisstijl waarmee wordt uitgestraald waar het bedrijf voor staat: helder, betrouwbaar en kwaliteit. Er was van het begin af aan een klik met de ontwerpers Yance en Kevin. Het knappe is dat zij heel snel alle wensen om weten te zetten in pakkende ontwerpen.
De samenwerking beviel zo goed dat we IVA ook de website voor Concreet lieten maken. En ook hier geldt: hoge kwaliteit voor betaalbare prijzen (niet onbelangrijk voor startende bedrijven).  Tot in detail wordt meegedacht aan oplossingen en het prettige is dat je altijd kan bellen als je met spoed bijvoorbeeld een advertentie of drukwerk nodig hebt.  

Paul de Vreede
Directeur eigenaar - Concreet

Met de oprichting van het Periklesinstituut was een zakelijke doch sierlijke huisstijl nodig. ‘Klassiek met een uitdaging,’ gaf ik ontwerper Yance Bazar mee. ‘En het moet er uit zien alsof het altijd al bestond.’ Yance Bazar maakte een strak embleem. Een beeldmerk wat op zich zelf staat en de deugdelijkheid én de vooruitstrevendheid van het Periklesinstituut uitstraalt.

De overige materialen die Yance voor ons maakt zijn net zo chique. Daarbij is het fijn te werken met een organisatie waar het oog voor details zo scherp is. En men denkt mee, zonder ook maar een tel afbreuk te willen doen aan wat professionele degelijkheid genoemd kan worden. Of het nu gaat om een ontwerp of drukwerk, de kwaliteit is tot de laatste pixel verzorgd.

John Bijl
Oprichter - Periklesinstituut

The IVA Team headed by their POC to our Company, Mr. Kevin Doornbosch, have been contracted over the last few years to manage our Company’s marketing presentations and advertising campaigns.

 

Our Company made the move to IVA since we were looking for a fresh, innovative and hands-on approach to our needs, at times at short notice.

The IVA Team not only streamlined and focused our approach, but presented our Company Management with a range of best-of-brand options from which to choose, with their guidance.

 

Mr. Doornbosch, always readily available to our needs, understood within a short space of time the ultimate sales objectives which we would wish to achieve via the various marketing and advertising campaigns, factoring in the cultural norms and practices of those various regions, so as to create solid fact-based promotional materials which were impactful hence resonated with our target clientele.

 

The IVA Team has subsequently positively supported our business expansion into various emerging markets, with our commercial footprint currently felt in over 60 countries.

 

The in-depth knowledge of Kevin and his team, his personable and professional approach coupled with his work acumen, his always being available to add that ‘bit extra’, has certainly been an affirmative and decisive element in assisting our Company to significantly increase our presence in relevant markets.

Michael Bendiksen
Manager - Tomagro

Aan IVA heeft TEAZ Company een betrouwbare partner die altijd meedenkt en zoekt naar oplossingen. Zowel korte als lange termijn opdrachten worden met grote flexibiliteit opgepakt. Of het nu gaat om traditioneel drukwerk of innovatievere projecten, IVA biedt altijd een gepaste oplossing met een snelle levertijd.

Marjolein Put
Marketing Operations Manager - Teeez company

IVA Groep al meer dan vijf jaar een betrouwbare partner van Challenge Sports.

Sinds 2007 levert de IVA Groep niet alleen het drukwerk voor Challenge Sports, maar denkt ook actief mee in de marketingcampagnes en persberichten die worden geschreven. Directeur johan van Haga geeft als volgt aan: De snelheid, kwaliteit en het meedenken met onze core business heeft er mede toe bijgedragen dat Challenge Sports qua naam overal in Rotterdam bekend is. Dit doet niemand hen na.

Johan van Haga
Directeur - Challenge Sports

Wij hebben bij meerdere leveranciers mogelijkheden opgevraagd voor het laten bedrukken van mokken als relatiegeschenk. Bij IVA hadden wij het beste gevoel, mede vanwege de snelle en uitvoerige respons. We kregen niet alleen antwoord op onze vragen maar ook uitgebreide alternatieven waardoor we goede afwegingen en keuzes konden maken. Als afnemer zonder ervaring in de grafische industrie hadden we (wellicht triviale) vragen over de mogelijkheden en we werden daarbij uitstekend geleid door het bestelproces. Het feit dat de levering binnen de door ons gewenste tijd is geleverd, bevestigde ons professionele beeld over IVA.

De geleverde mokken zien er mooi en degelijk uit, waarmee we onze relaties als dienstverlening en ook als geschenk een kwalitatief hoog product kunnen geven.

A. Lorenzo
Directeur - Aeon Service ICT

De samenwerking met de Rotterdamse IVA GROEP verliep heel flexibel. Te midden van de drukte van een verbouwing én verhuizing, creëerden zij met hun meubilair een werkbare en nette werkomgeving.

 

Ton Wesselink
Directeur - Rotterdam Marketing

In 2007 is de nieuwe website van CBT Rijnmond in de lucht. Het ontwerp door IVA van de website is een goede start voor een vernieuwd communicatieplatform voor patiënten en tandartsen in de regio.
De website kan verder uitgebreid worden in opzet en in functionaliteit, wanneer het toekomstperspectief van meer duidelijk is. In de regio zijn enkele panelen aan het verschuiven.
In de afgelopen jaren is duidelijk geworden dat het CMS voor de website een goed instrument is gebleken om actuele informatie zelf te kunnen plaatsen. Daarnaast is het altijd zinvol om de helpdesk van IVA te bellen. Goed bereikbaar en deskundig, Dit zijn de steekwoorden in de dienstverlening van IVA.

Jo Caris
Directeur - CBT Rijnmond

Sinds 2009 werken wij met de afdeling Maatschappelijke Gezondheidszorg van het Erasmus, samen met IVA.
IVA heeft sindsdien voor vele onderzoeken die wij uitvoeren de vragenlijsten en het informatiemateriaal gedrukt. Bij IVA ben je zeker aan het juiste adres als je snelle levering wilt. Ook denken ze goed mee over de mogelijkheden binnen het proces van bijvoorbeeld het versturen van vragenlijsten. Dat is erg fijn.
Ook hebben wij verschillende logo’s laten ontwikkelen bij IVA. Met hun grote creativiteit hebben ze ons tot nu toe steeds weten te verassen met mooie, pakkende logo’s voor de onderzoeken.
Daarnaast heeft IVA voor een paar projecten ook websites ontwikkeld die wij zelf met een eenvoudig te begrijpen systeem, bij kunnen houden. Hoe eenvoudig het ook is…bij vragen kun je altijd bellen!
 
Kortom, IVA is een goede en betrouwbare partner om mee samen te werken.

Marieke van Rijs
Coördinator onderzoeksbureau - Erasmus MC

Als, het marketingbureau The Four Marketeers, hebben wij in IVA Groep een betrouwbare partner voor ons print en drukwerk. Wij zijn erg tevreden over hun snelle manier van werken. Gezien het feit dat wij vaak spoed opdrachten hebben weten wij dat de klantvriendelijke medewerkers van de IVA Groep er alles aan doen om de gestelde deadline te halen. Door de scherpheid van de medewerkers zijn wij gegarandeerd dat alle eventuele schoonheidsfoutjes eruit zijn gehaald en het kwaliteitsniveau van ons bureau wordt gewaarborgd.

Ralph Kaulingfreks
Marketeer - The Four Marketeers

In de Telecom branche is het snel kunnen schakelen, inspringen op nieuwe ontwikkelingen en leveren met een goede prijs-kwaliteit verhouding essentieel. IVA is in deze dynamische markt al jaren een partner die met ons meedenkt, snel kan schakelen en kan leveren tegen een uitstekende kwaliteit en een zeer scherpe prijs”.

Christian Ghiraw Visser
Marketing & Communicatie Manager - Connect-it Telecom

Over de samenwerking met IVA kunnen we kort zijn: kwalitatief, snel en afgestemd op onze wensen waardoor Double A en IVA een betrouwbare partnership hebben, al jaren lang.

Ben Veldman
General manager - Double A

Uitstekende kwaliteit voor een prima prijs.
 
Zoals vrijwel iedereen tegenwoordig moeten ook wij op de kleintjes letten. Wij streven echter wel naar kwaliteit, met name wat ons drukwerk betreft. Hiervoor zijn we bij IVA aan het juiste adres: zeer klantgericht, goede kwaliteit en een schappelijke prijs. Dit geldt overigens ook voor kantoorartikelen; vandaag besteld is vaak morgen bezorgd.  Bij IVA is de klant nog echt koning.

Peggy A. Calicher
Manager algemene zaken - Sportclub Feyenoord

Wij werken met grote tevredenheid en veel plezier samen met de IVA groep. Een professionele partner die altijd gericht met ons meedenkt. Op het gebied van ontwerp hebben ze veel creativiteit in huis en leveren ze altijd hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Zelfs wanneer wij op het laatste moment nog zaken gedrukt willen hebben, zoals sponsordoeken of programmaboekjes, is dit geen probleem voor de IVA groep. Zij leveren altijd snel en altijd volgens afspraak. Een fijne partner waar wij op kunnen bouwen!

Paul Engelbertink
Coördinator Marketing & Communicatie - Nederlandse Darts Bond

Sinds de samenwerking met de IVA Groep BV zijn wij gegarandeerd van kwalitatief goed drukwerk. In nauwe samenwerking met de studio van IVA wordt altijd een goed resultaat bereikt voor ons briefpapier, folders, representatie materiaal en relatiegeschenken. Zelfs als er onder tijdsdruk gewerkt moet worden, levert IVA een goed product en daar waar nodig wordt enthousiast meegedacht om tot de juiste oplossing te komen. Met andere woorden, de VEB – Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven is een tevreden klant.

Mieke Noordanus
- VEB – Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven

IVA is partner van Rotterdam Basketbal en die relatie gaat niet zonder reden al heel veel jaren terug. Klantvriendelijkheid voert men hoog in het vaandel; dat uit zich onder andere in het creatief meedenken met onze printvragen. Moet er iets snel worden opgemaakt, een sponsorpropositie worden vormgegeven, programma’s of T-shirts worden gedrukt: het maakt bij IVA niet uit; men is In Voor Alles en tegen scherpe prijzen.
Rotterdam Basketbal is niet zo maar een club, het is een Sportplusvereniging met veel sociaal-maatschappelijke trajecten. Ook dat strookt met de visie van IVA getuige de vele projecten die zij op dat vlak inmiddels met drukwerk hebben ondersteund.

Paul de Vos
Teamleider - ROC Zadkine

De medewerkers van IVA zijn altijd erg behulpzaam met spoedklussen. Aangezien wij als culturele instelling vaak kleinere opdrachten op het laatste moment hebben kunnen deze vaak tussen de grote opdrachten door, lekker flexibel dus. En als we een vraag hebben wordt er meegedacht voor een juiste oplossing.

Marieke Havers
Marketing & communicatie - Streekmuseum Krimpenerwaard

Met IVA hebben we onze Huisstijlaanpassing synchroon kunnen laten lopen aan onze bedrijfsverhuizing. Door de juiste creatieve snaar te raken en een goede planning aan te houden heeft IVA ons hiermee ontzorgt!

Luciënne Meijer
Directeur - Mansveld Totaal

Onderstaand nog een aanvullend overzicht van verschillende klanten waar wij voor werken.

 

AA-drink
Accept
Adesso Valve
Advieslijn
Alacar
Albada College
Alexandria ’66
All in Solo
All star gala
AM Recycling
American Sports stichting
ARA-olietransport
ARBONED
Argos Zorggroep
Arriva
Asto keukens
Ballast Nedam
Bavaria City Race
Bekkers
Belastingwinkel
Bellt
Blijdorp
Breath
Business Concern
Busquet Advocaten
C1000 Offerein
Carrefour
CBT Rijnmond
CBV Binnenland
CEDA Dredging Days
Challenge Sports
CHIO
Concreet
Connect-it Telecom
Control Union
Crimpenerhout
Cruise Rotterdam
Cuba Lounge
CVD
Cycling for women
De Delft
De Kunsthal
De Verkeersonderneming
De Vos Raad en daad
Deelgemeente Hillegersberg
Delft Gemeente
Delta Commissie – Rijkswaterstaat
DEMIR-HALK BANK
Den Haag Gemeente
Den Haag Sport

Double A paper
Dutch Banking Partners
Dutch Capital Partners
ECHS-EuroCollegeHogeSchool
En Route
Equinox
Erasmus MC
Ernst & Young
Expand Online
Fairstar Heavy Transport
Farm Frites
FEB
Four Marketeers
GGD
Glashelder
Goethe Institut
GoFast
Golf Chateau de Montcombroux
Golfbaan Kralingen
Grafisch Lyceum Rotterdam
Green energy
Hagen in beweging
Hartogh, Den
Havenmuseum
Havensteder
Hervormde gemeente Zevenhuizen
Hof Hoorneman
Hogeschool Rotterdam
Hoist international
Interlloyd
IOB
Leonidas Voetbal
M1 makelaardij
Maersk Line
Mansveld Schilders
Neddex
NEDEB
Nederlandse Dartbond
Nedlloyd
NGM International
NVBS
Oogvereniging
Optelec
Ortec Nesselande
Paviljoen Rotterdam
Periklesinstituut, Het
Perspect
Pfizer
PostNL
PriceWaterhouseCooper

Pro Am Acadamy
Red Apple
Regionale Hulpmiddelenbeurs
Right to Play
Rijndam Revalidatie
Rijnmond TV
Rivium Rotterdam
Rotterdam Basketbal
Rotterdam Challengers
Rotterdam Nesselande
Rotterdam Sport Partner
Rotterdam Topsport
Rotterdamse Universiteitsbibliotheek
s.s.Rotterdam
Saarberg
Santas
ScanServ
ScanSys
SLAM media
Slechtziendenkrant
SOS Kinderdorpen
Sparta Rotterdam BV
Spartaan ’20
Sportclub Feyenoord
Teaz Company
Thermaltake
Think4
Thorbecke Voorgezet onderwijs
TMR (Twentse Motoren Revisie)
Tomagro
Topsportcentrum
Trivision
Unet
Urban properties
VEB, Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven
Verkeer en Waterstaat
VVE Diensten Nederland
Wilgen Vastgoed
Wilton en Partners
Yes We Care
Z Hoist
Zadkine
Zorggroep Rijnmond

In verband met een lang Hemelvaartsweekend, zijn wij gesloten van donderdag 13 mei t/m zondag 16 mei.