De visuele aankleding van uw bedrijf is het grootste
visitekaartje in de openbare ruimte.

IVA Groep > Signing en buitenreclame

Signing en buitenreclame

Signing en buitenreclame is een verzamelnaam voor alle reclame-uitingen die vanaf de openbare weg voor iedereen zichtbaar zijn. IVA Signing en buitenreclame is een zeer ervaren partner op het gebied van verschillende soorten buitenreclame. Denk hierbij aan gevelreclame, reclameborden langs de weg en lichtreclame maar ook aan reclame op uw auto. Naast geprinte en gedrukte buitenreclame, regelt IVA ook uw digitale buitenreclame door middel van grote LED-schermen aan uw gevel.

 

Uw complete buitenreclame op één adres

In overleg met u verzorgen wij het gehele creatieve proces, van concept vormgeving tot aan het produceren en uiteraard het monteren van uw buitenreclame. Eén van onze sterkte punten is dat wij 9 van de 10 reclame-uitingen in huis kunnen produceren binnen ons eigen printbedrijf. Het voordeel hiervan is dat wij zelf, persoonlijk, de gehele productie begeleiden en constant de kwaliteit bewaken. Daarnaast kunnen wij op deze manier zeer korte levertijden hanteren.

Montage van uw buitenreclame
Ons montageteam verzorgt de complete montage van uw reclame bij u op locatie. Wij hebben alle benodigde materialen in huis om uw buitenreclame vakkundig te bevestigen.

Diverse evenementenbureaus en sportverenigingen, maar ook bedrijven die een goede indruk willen maken met hun visuele reclame, maken al gebruik van onze diensten. Die eerste indruk maakt u tenslotte maar één keer!

 

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel 010 798 90 46

vrachtwagen-3

Complete aankleding van uw bedrijfspand?
Dit zijn uw voordelen bij IVA Signing & Buitenreclame:

  • Concept ontwikkeling
  • Ontwerp uit eigen studio
  • Complete productie mogelijkheden
  • Montage en opbouw in heel Nederland

Heeft het spoed? Bel 010 798 90 46

Of vraag meer informatie aan

Meer informatie