IVA Groep > Signing en buitenreclame > Beursaankleding

Beursaankleding

U heeft binnenkort een beurs of een groot evenement in de planning. Heeft u al nagedacht over uw beursaankleding? Wat wilt u uitstralen? Hoe richt u uw stand in? En het belangrijkste, waar haalt u de juiste beursmaterialen vandaan? IVA heeft jarenlang ervaring in het inrichten en opbouwen van beursaankleding en zorgt ervoor dat uw stand er professioneel en verzorgd uitziet. Uw beursstand is de eerste onderscheidende factor ten opzichte van uw concurrenten en zorgt ervoor dat beursbezoekers meer willen weten of uw bedrijf, product of dienst. Zorg daarom dat uw aankleding perfect is en uitstraalt wie en wat u bent!

 

beursaankleding-1

 

2014.04.15 - TechDays productie door Todays Media

 

Het enige wat u zelf hoeft te regelen, is de standhuur. Wij verzorgen de vloer, de wanden, de inrichting en zelfs uw promotiemateriaal. Dit alles in uw huisstijl! Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot het huren van beursmeubilair en –machines zodat u uw gasten en (potentiële) klanten optimaal kunt ontvangen en informeren.

Heeft u niet de mankracht om de stand op te bouwen? Ook dit kunnen wij voor u verzorgen. In overleg met u maken wij een opbouwinstructie/werktekening voor onze standbouwer(s) en u kunt met een gerust hart aan uw beursdag/week beginnen.