IVA Groep > Signing en buitenreclame > Citydressing & Evenementaankleding

Citydressing & Evenementaankleding

Citydressing is tegenwoordig steeds vaker een belangrijk onderdeel van citymarketing. City dressing is een zeer geschikt middel om uw stad te promoten en de nieuwsgierigheid te wekken van (nieuwe) bezoekers. Daarnaast is citydressing zeer geschikt om de betrokkenheid van bewoners en het bedrijfsleven te vergroten.

 

Delamar Theater april

 

Een stadsfeest (zoals het Rotterdamse Zomercarnaval), een sportevenement (zoals de marathon) of een cultureel evenement (zoals Filmfestival) verdient natuurlijk maximale exposure. Door een duidelijke aankondiging met vlaggen, banners of het geheel wrappen van gebouwen wordt de stad omgetoverd tot een bepaald ‘thema’. Citydressing zorgt voor sfeer in de stad en heeft een positieve en herkenbare uitstraling op het evenement en op de stad. Tevens is een complete citydressing vaak interessant voor de media.

 

2014.04.15 - TechDays productie door Todays Media

 

Met een gevarieerd en compleet productaanbod op het gebied van city dressing heeft IVA Sign en buitenreclame alles in huis voor een indrukwekkende aankleding van uw stad of evenement. Van concept tot aan productie en complete montage.