IVA Groep > Signing en buitenreclame > Reclameborden & Lichtbakken

Reclameborden & Lichtbakken

Reclameborden zijn tegenwoordig onmisbaar. Kijk eens rond langs de weg of op sportvelden. Uw sponsors verdien natuurlijk ook de mooiste reclameborden of een aansprekende lichtbak. IVA maakt reclameborden voor binnen- en buitengebruik. Wij produceren al uw reclameborden en lichtbakken in huis in ons eigen printbedrijf waardoor wij zeer korte levertijden hanteren. In overleg kunnen wij zelfs dezelfde dag nog leveren en (indien nodig) monteren.

Reclameborden zijn in veel verschillende materialen en op ieder formaat verkrijgbaar. Voor iedere branche kunnen wij speciale borden ontwerpen en produceren. Denk aan voetbalborden, maar ook aan makelaarsborden en bouwborden. Daarnaast zijn onze reclameborden ook zeer geschikt als routebegeleiders of informatieborden tijdens bijvoorbeeld een congres of een expositie.

 

reclamebord-1

 

Lichtbak reclame

Geef uw pand een frisse en opvallen uitstraling met een vorm van lichtreclame. Hierbij kunt u denken aan lichtbakken en gevelletters maar ook aan complete reclamezuilen. Lichtreclame kan uw pand een opvallende uitstraling geven door gebruik te maken van aansprekende en unieke beelden. Bij gebruik van lichtbakken en reclamezuilen kunnen deze beelden eenvoudig vervangen worden.

In het kader van een eerlijke prijs tegen een hoge kwaliteit werken wij veel met LED-verlichting. Hierdoor is uw lichtreclame energiezuinig en duurzaam. Want waarom hoge kosten maken als het niet nodig is?

IVA is sterk in het ontwerpen van uw lichtreclame en de uitvoering ervan. Wij verzorgen tevens de complete montage.