IVA Groep > Sponsor Plan

Sponsor Plan

Zoals u elders op de website kunt lezen houden wij ons ook bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Wij vinden het als organisatie belangrijk om ook vanuit maatschappelijk oogpunt een zinvolle bijdrage te leveren. Om deze reden hebben wij ons eigen unieke IVA Sponsor Plan ontwikkeld. Wij sponsoren diverse goede doelen zoals SOS Kinderdorpen en Wereldkinderen, scholen en evenementen zoals het CHIO en sportclubs zoals Sparta, Feyenoord en Excelsior.  

Hoe werkt het IVA Sponsor Plan? 

Veel verenigingen, goede doelen, scholen, evenementen en kerken in héél Nederland profiteren inmiddels van de voordelen van het IVA Sponsor Plan. We geven geen geld, maar wel een gratis copier, multifunctional of printer en gratis kantoormeubilair zoals een bureaustoel of een archiefkast. Daarnaast geven we ook sponsorkortingen op diverse producten en diensten die wij aanbieden. In overleg kunnen wij zorgen voor meer publiciteit voor uw evenementen, open dagen en/of exposities. Wij doen dit via ons eigen zakelijke netwerk en via Social Media. Dit alles enkel in ruil voor reclame!  

Het sponsorbudget van IVA is nooit op en we kunnen op deze manier bijna altijd iedereen helpen. 

Voorbeelden van onze sponsormogelijkheden:

  • Korting op het drukken, printen of ontwerpen van posters, gidsen, clubbladen of flyers
  • Gratis multifunctional, PC of printer. Bij een copier vragen wij eenmalig een vergoeding van slechts € 185,- voor installatie en afleverkosten
  • Gratis gebruik van kantoormeubilair (denk aan bureaus, stoelen en kasten)
  • Plaatsing van ons 2% Plan op uw website of in uw clubblad. Ieder lid en iedere sponsor ontvang 10% korting en van iedere order gaat 2% in de clubkas. Klik hier voor de webshop.
  • U kunt gebruik maken van ons netwerk en onze social media kanalen

 Voorbeelden van reclame die IVA hiervoor vraagt: 

  • Vermelding van ons logo en onze link op uw website
  • Een goed zichtbaar reclamebord
  • Een reclamezeil of spot tijdens een of meerdere evenementen
  • Advertentie en/of een interview in uw clubblad
  • Een poster van ons 2% Plan in uw kantine of bedrijfsruimte

 


Onze klant aan het woord:

IVA is partner van Rotterdam Basketbal en die relatie gaat niet zonder reden al heel veel jaren terug. Klantvriendelijkheid voert men hoog in het vaandel; dat uit zich onder andere in het creatief meedenken met onze printvragen. Moet er iets snel worden opgemaakt, een sponsorpropositie worden vormgegeven, programma’s of T-shirts worden gedrukt: het maakt bij IVA niet uit; men is In Voor Alles en tegen scherpe prijzen.
Rotterdam Basketbal is niet zo maar een club, het is een Sportplusvereniging met veel sociaal-maatschappelijke trajecten. Ook dat strookt met de visie van IVA getuige de vele projecten die zij op dat vlak inmiddels met drukwerk hebben ondersteund.

Paul de Vos
Teamleider - ROC Zadkine