E-mail marketing

E-mail marketing verzorgt u vanaf nu eenvoudig met de alles-in-één online marketing tool van IVA Communicatie. Met deze online software kunt u op simpele wijze geavanceerde e-mail marketing activiteiten opzetten en uitvoeren. Wanneer, hoe vaak en naar wie ú dat wilt. 

Personaliseer uw e-mailing

E-mailings personaliseren is een fluitje van een cent met IVA Nieuwsbrieven. Onderzoek heeft aangetoond dat gepersonaliseerde e-mails eerder gelezen worden omdat ontvangers deze minder snel zien als spam. Maar met IVA nieuwsbrieven kunt u nog veel meer personaliseren: u kunt uw klantenbestand aanvullen met extra velden zoals geboortedatum, leeftijd, geslacht, adres, schoenmaat, lievelingskleur en noem maar op. Een gerichte e-mail campagne voor iedereen met schoenmaat 42 of een geautomatiseerd verjaardagsbericht is dus zo gemaakt.

Verhoog uw verkopen

Met behulp van e-mailmarketing kunt u artikelen, diensten en acties onder de aandacht brengen. Een goede e-mailcampagne brengt klanten naar uw site of webshop wanneer u dat wilt. Op deze manier krijgt uw actie of product de juiste aandacht op het juiste moment.

Onbeperkt aantal contactpersonen en mailinglijsten

IVA nieuwsbrieven heeft een groot voordeel, u kunt namelijk een ongelimiteerd aantal contacten aan uw klantenbestand toe voegen. U kunt meerdere mailinglijsten maken en dus alléén die personen mailen die u wenst. Via Excel-bestanden importeert u gemakkelijk nieuwe contactpersonen of kunnen bezoekers van uw website zichzelf in laten schrijven op uw nieuwsbrieven via de formulieren die u zelf kunt maken via onze online wizard.

Wettelijke eisen

Double opt-inn confirmatie e-mails, met 1-klik uitschrijven en blacklists. IVA nieuwsbrieven voldoet aan alle strenger wordende eisen op e-mail marketing gebied.

 

IVA nieuwsbrieven kent alle functionaliteiten om uw e-mail marketingcampagnes succesvol te maken. Hieronder leggen we de belangrijkste even aan u uit. 

 

Design functies

 

Templates

Keuze uit meer dan 50 templates of gebruik uw eigen templates. De standaard templates zijn allemaal getest op alle populaire e-mail programma’s. Zo weet u zeker dat uw e-mailing aankomt zoals u het bedoelt heeft.

 

 

Handige Nieuwsbrief editor

Ontwerp uw eigen nieuwsbrief met de nieuwsbrief editor en Bewerk zelf uw afbeeldingen en teksten. Plaats links die verwijzen naar uw website of online PDF bestanden.

 

 

E-mail Personalisatie

Personaliseer eenvoudig uw e-mailing met slechts 2 klikken door gebruik te maken van de ‘extra velden’ zoals Voornaam, leeftijd, of bedrijfsnaam.

 

E-mail campagne functies

 

Uitschrijflink plaatsen

De e-mailcontacten die zich via deze link uitschrijven worden automatisch verwerkt en ontvangen vanaf dat moment geen mail meer.

 

 

Automatische bounceverwerking

De term ‘bounce’ zijn e-mailadressen die niet bestaan. Deze worden na verzending automatisch uit uw mailinglijst verwijderd. U kunt de lijst met deze adressen exporteren om te zien of het een soft- of een hardbounce is geweest.

 

 

Ingebouwde spamcheck

De spamcheck geeft een indicatie van woorden welke als spam worden gezien. Vervolgens kunt u de woorden zelf wijzigen of verwijderen voordat u de mailing verstuurd.

 

 

Verzendtijd Inplannen

Bent u een paar dagen vrij? Geen probleem! U bepaalt zelf wanneer en hoe laat uw mailing wordt verstuurd.

 

 

Automatische Inbox Preview

Onze Inbox Preview laat u vooraf zien hoe de mailing er in bijvoorbeeld Hotmail of Gmail uit zal gaan zien.

 

Gevorderde Email Marketing Functies

 

Split Testing

Met behulp van de splittest kunt u 2 verschillende versies van een mailing versturen naar bijvoorbeeld 10% van uw contacten. Na afloop zal de meest geopende versie van de mailing naar de overige 90% van de contacten verstuurd worden.

 

 

Triggers

Met Triggers beschikt u over de volgende follow-up mogelijkheden:

  • automatisch mailen op een vooraf ingestelde datum
  • automatisch contactpersonen aan de mailinglijst toevoegen wanneer zij op een aangegeven link klikken
  • automatisch toevoegen of verwijderen van een contactpersoon met een datum in de toekomst

 

 

Creëer Meerdere Autoresponders

Met autoresponders kunt u automatisch reageren op een actie van een contactpersoon. Als deze zich bijvoorbeeld inschrijft voor een afspraak dan verstuurt de autoresponder direct een bevestiging en/of routebeschrijving.

 

Statistieken & Rapportage

 

Openings Statistieken

Met behulp van ‘openings statistieken’ kunt u, van een zelf gekozen periode, zien en bijhouden hoeveel e-mails er zijn geopend en wanneer dit is gebeurd.

 

 

Link statistieken

Met ‘link statistieken’ kunt u precies zien hoe vaak er op een bepaalde link is geklikt. Dit geeft een interessant inzicht in de interesses van uw ontvangers.

 

 

Google Analytics

Onze nieuwsbrieven zijn geheel te koppelen met uw Google Analytics programma. Hiermee kunt u precies zien hoeveel bezoekers van uw website afkomstig zijn vanuit de gestuurde mailing.

 

 

Bounce Statistieken

Met de ‘bounce statistieken’ kunt u zien welke e-mailadressen zijn geweigerd en wat de reden daarvan is.

 

 

Uitschrijf Statistieken

De ‘uitschrijf statistieken’ bieden u een overzicht van de contacten die zich hebben uitgeschreven.

 

 

Portfolio selectie e-mailing

 

Bekijk onze uitgebreide portfolio